Nexus 5 drop test

 

Nexus 5 drop test

I dok je Nexus 5 za nas samo na internetu, u nekim drugim zemljama se može prilično povoljno i kupiti pa i razbiti ako vam je gušt. Ekipa s portala Android Authority je napravila baš to. Pogledajte kako se novi Nexus 5 nosi u susretu s betonom u klasičnom drop testu.

Nexus 5 je u dizajnerskom smislu nešto drugačiji od sveg prethodnika Nexusa 4 pa bi u tom smislu trebao biti i nešto otporniji na udarce i padove. Tim više što Nexus 5 nema staklena leđa već plastična, a prednje staklo je zaštićeno Gorilla Glass 3 zaštitom od grebanja.

Nexus 5 je u ovom drop testu u ime znanosti bacan tri puta s visine prsa, a za lokaciju sretnog događaja odabran je Android park ispred Googleova sjedišta u gradiću Mountain View. Plan je bio baciti ga na leđa pa na donji brid pa na prednje staklo, što je poslovično najgori mogući scenarij za jedan smartphone. Nexus 5 je to bacakanje stoički podnosio, a u videu ispod pogledajte kako je na kraju i prošao.

Izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hrvoje

Nije baš stoički,puklo mu je naprijed staklo I otkinio se komad ispod tipki.Nisam vidio skoro tako nešto,ostale su naprijed dvije rupe!Je on operativan,ali mislim da je daleko od dobroga.Pa ni Xperia Z nije tako skršena a sva je od stakla!