LG G3 senzor otiska prsta

 

LG G3 senzor otiska prsta

Ćakule o nadolazećem LG G3 super smartphoneu koji bi trebao biti još prilično daleko se lagano zahuktavaju. Nakon glasina o njegovu navodnom Quad HD zaslonu, nove vijesti kažu kako LG svoj G3 namjerava opremiti i sve popularnijim senzorom otiska prsta.

Proizođači sve čine kako bi svoj gadget opremili nečim što će ga učiniti posebnim ili drugačijim od drugih na tržištu. Drugi pak pokušavaju pratiti konkurenciju pa na svoje uređaje lijepe sve ono što lijepe i drugi. Čini se da će 2014. biti godina senzora otiska prsta na smartphoneima, kojeg osobno smatram posve bezveznim ali to je valjda zato što u meni nema ni zrnca paranoje, koja vlada zapadnim svijetom. Izvedbe senzora otiska prsta na iPhoneu 5S i HTC-u One Max su me toliko impresionirale da sam ih isključio nakon sat vremena.

Iz LG tabora se provukla informacija, kako je upravo odlučeno da će njihov LG G3 također imati senzor otiska prsta, a gdje točno i kako zasad ostaje misterijem. Može li LG tu relativno novu mobilnu tehnologiju učiniti još funkcionalnijom od od izvedbe na iPhoneu 5S i HTC-u One Max, pokazat će vrijeme.

Već i ranije glasine o 1440 x 2560 zaslonu i octa-core procesoru pa sada i ova o senzoru otiska prsta, govore nam da će i smartphone 2014. biti u znaku prepucavanja besmislenim značajkama, jezgrama i pikselima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments