Nokia NormandyNokia Normandy, navodni Nokijin Android smartphone sve je stvarniji, a novi press snimci i screenshotovi ukazuju na moguće datume službenog predstavljanja. Čini  se da je datum vezan uz neki 25. a je li riječ o veljači ili ožujku još ćemo malo razmišljati.

Nokia Normandy

Mislim da smo s Nokiom Normandy sada već prešli fazu “Gdje ima dima, ima i vatre” te da je to uređaj, koji će u konačnici imati svoju stvarnu premijeru. Dok se na pocurjelim press fotkama vanjski izgled ne mijenja, korisničko sučelje svakim novim curenjem sve je sličnije Windows Phoneu. To je još nešto što na određeni način priču čini realnijom. O kakvoj će se to točno varijanti ili izvedenici Androida raditi zasad nema detalja, no mnogi misle

Nokia Normandy

Netko se kako to obično biva malo dublje zagledao u objavljene screenshotove te je zamijetio datum na ikoni kalendara. Ona pak prikazuje datum 25. i dan utorak. Iz toga se izvlači zaključak da će Nokia Normandy biti predstavljena na dan koji zadovoljava ta dva kriterija, a prvi koji je na redu je utorak, 25. veljače što taman lijepo pada u vrijeme MWC sajma u Barceloni. Zanimljivo je  što je i 25. ožujka, također utorak pa je i taj datum u igri.

U svakom slučaju lijepo je čuti da Nokia sprema nešto novo. Nadam se samo da nije prekasno.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marin

Ajde bilo bi lijepo i to vidjet samo sto ce to tesko biti android

Emil

Za Nokiu nikad nije kasno.

ante

gore na lock screenu pise 10:45 tuesday march 25 pa bi predstavljanje valjda trebalo bit u utorak 25. ozujka u 10:45 🙂