Nokia Normandy

Nokia Normandy

Samo smo tjedan dana od možebitnog službenog predstavljanja Androidne Nokie Normandy poznate i kao Nokia X, a na internet su dospjele nove fotke ne naročito impresivnog vanjskog izgleda uređaja i korisničkog sučelja nalik na Windows Phone.

Izvana Nokia Normandy ne izgleda nešto naročito, pogotovo u ovoj mat crnoj boji no vjerojatno će u konačnici biti nekih veselijih boja kućišta. Nije ni naročito kompaktna. Dapače, doimlje se bucmasto, a na leđima oko kamere tužno izgleda bez LED bljeskalice. Posve mi je jasno da ovo neće biti uređaj premium klase no svejedno izgleda kao neka radna verzija ili prototip.

Iz ovih par fotki korisničkog sučelja vidi se da će ga Nokia opremiti svojim Here mapama, a bit će tu i nekakva trgovina aplikacijama no ne i klasični Play Store. Operativni sustav će se temeljiti na Androidu no korisničko sučelje nema veze s Androidom kakvog poznajemo već više izgleda kao Window Phone. Na statusnoj traci se vide i dvije ikonice SIM karica, što opet potvrđuje dual SIM rad.

Nokia Normandy (4)

Nokia Normandy (3)

Nokia Normandy (2)

Nokia Normandy (1)

Više ćemo valjda znati sljedeći tjedan kad Nokia nastupi na MWC-u u Barceloni u kojoj neću biti no ove godine. Ali dogodine… 🙂

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments