Naslovnica Android Samsung S Band – nova fitness narukvica

Samsung S Band – nova fitness narukvica

4
0
Samsung S Band

 

Samsung S Band

Samsung se prema sudeći prema ovim novim procurjelim informacijama sprema predstaviti još jedan fitness dodatak u obliku S Band narukvice, koja će bilježiti i analizirati vaše kretnje i krepavanje po kaučima, potrošnju kalorija, cikluse spavanja i svašta nešto.

Samsungu S Band (izglednije je da će se zvati Activity Tracker) nije prvi nosivi gadget ove godine. Vjerojatno još niste zaboravili, u Barceloni otkrivene Gear 2, Gear 2 Neo i Gear Fit no S Band je drugačiji od sve trojice jer nema zaslon pa je za očekivati da će imati prihvatljiviju cijenu. Aduti su mu kompaktan i lagan dizajn te izmjenjive narukvice raznih boja.

S Band je opremljen senzorima kojima prati vašu dnevnu aktivnost uključujući potrošnju kalorija i  prevaljene udaljenosti, a navodno prati i kvalitetu sna. Vjerojatno ako često noću idete piškiti, san je loš, a ako idete u frižider, san je kvalitetan. Povezuje se s Samsung’s Activity Tracker aplikacijom i novom S Health 3.0 aplikacijom u kojima vam zapravo prikazuje prikupljene podatke. Jednako tako vas upozorava o pozivima, porukama i obavijestima koje pristižu na upareni Samsungov uređaj.

Samsung S Band

Samsung S Band

Kada će S Band i službeno biti predstavljen zasad nema informacija, no budući da je ovo danas izišlo na vidjelo, vjerojatno će se to dogoditi u bliskoj budućnosti možda i prije izlaska Galaxya S5 na tržište 11. travnja.

Sve na S! Moraš skupit sveee!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments