HTC One nova kitkat nadogradnja

 

HTC One nova kitkat nadogradnja

Dok neki KitKat čekaju kao ozebli sunce i pitaju se koliko će to još vremena proći prije no što će njihov skupi premium smartphone biti blagoslovljen najnovijom verzijom Androida, vlasnici HTC-a One dobivaju već drugu po redu.

Kako javljaju neki europski vlasnici HTC-a One ali i naši čitatelji (hvala Silvije) nova nadogradnja za taj uređaj je u điru. Riječ je o novoj KitKat nadogradnji oznake 4.19.401.11, a teška je oko 250 MB. Budući da je ona prošla nadogradnja nedavno i povučena zbog navodnih problema s Wi-Fi povezivošću, ova nova dolazi kao melem na ranu onih koji su s KitKatom imali problema ali i onima koji svoje primjerke HTC-a One još nisu stigli nadograditi. Novi softver navodno integrira svježu listu routera pa bi problema sa spajanjem trebalo biti manje.

Ako ste dakle sretni vlasnik jednog od otključanih primjeraka bez lanca s utegom naših operatera oko gležnja, mogu se nadati ovoj nadogradnji već danas. Čekanje možete možda i prikratiti tako što ćete potaknuti svoj uređaj da provjeri ima li štagod nova za njega. Jednostavno veselo otklikajte do Postavke> O telefonu > Ažuriranje softvera i nadajte se najboljem.

Ako nadogradite, javite nam dojmove.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martin

Nadogradnja je zasada dobra. Imao sam problema s bluetooth-om u prvoj inacici, a ova je to sada ispravila. Palac gore