Moto 360 izgleda super ali kako se puni?

 

Moto 360 misterij punjenja baterije

Jučer je Google najavio svoj Android Wear, platformu prilagođenu malim zaslonima nadolazećih nosivih gadgeta s naglaskom na pametnim satovima. Najavljeni su i prvi smartwatchevi – LG G Watch te vrlo cool Moto 360. Danas je Jim Wicks, glavni čovjek iza dizajna Moto 360 pametnog sata iznio nove detalje o njemu ali način punjenja baterije ostaje misterijem od kojeg nećete moći zaspati.

Dizajn Moto 360 sata je stvarno impresivan upravo zato što se njime postiže tradicionalni izgled ručnog sata kojeg se ljudi neće plašiti jer čak 80% ručnih satova na svijetu ima okrugli oblik. Wicks je danas u video Hangouts intervjuu demonstrirao pravi pravcati primjerak Moto 360 smartwatcha te je odgovarao na pitanja o njemu.

Moto 360 će imati izmjenjive narukvice izrađene od različitih materijala, bit će vodootporan, a kompatibilan će biti sa svim Android uređajima temeljenim na Androidu 4.3 i novijem.

Na upit o bateriji i autonomiji rekao je da im je autonomija Moto 360 smartwatcha definitivni prioritet no nije želio ulaziti u detalje, a budući da sat nema vidljiva microUSB konektora niti nečeg slično nameće se pitanje kako će se njegova baterija puniti. Izgleda da će to zasad ostati prekriveno velom tajne i misterija, pa se već nagađa hoće li se puniti kinetički (kretanjem), bežično, solarno ili molitvom.

Pišite nam sviđa li vam se Moto 360 i što mislite kako će se njegova baterija puniti.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.