HTC One M8 drop test, vodootpran

 

HTC One M8 drop test, vodootpran

HTC je jučer predstavio svoj novi HTC One M8, a već su se našli oni koji su njegovu izdržljivost testirali ključevima, čekićem, nožem bacanjem na asfalt pa čak i uranjanjem u vodu. U nastavku pronađite cijelu kompilaciju video tortura kojima je jadnik bio izložen. Pripremite se na tjeskobno zubima i orošeno čelo.

Neću ulaziti u detalje što bih ja činio ovima koji  k’o fol u ime znanosti uništavaju ove predmete čežnje za koje bi mnogi glatko prodali mamu, a punicu dodali gratis. Uglavnom našao bih načina i maštovitosti da im pokažem koliko cijenim njihov rad. U nastavku ćete vidjeti tri videozapisa s različitih portala u kojima je novi HTC One M8 mučen raznim sredstvima prislile. U jednom od tri testa prošao je neozlijeđen pa saznajte u kojem, a u komentarima ispod nam pišite o žgaravici koju su vam ovi testovi izazvali. 

Najprije slijedi klasičan drop test u kojemu je iritantni tip novi HTC One M8 bacao na asfalt. Pozadina priče je navodno dosta skliskije kućište novog HTC-a One pa bi mogao biti skloniji isklizavanju iz ruke od svojeg prethodnika Saznat ćete kako se fensi šmensi metalno kućište novog HTC-a One nosi s mrskim mu kolnikom.

U ovom drugom videu, tip se opremio ključem, nožem i čekićem te se prema novom HTC-u One M8 ponašao nimalo bratski.

U trećem testu tip je odlučio mrtvo hladno uroniti novi HTC One M8 u umivaonik. Saznajte ishod.

I kako vas se dojmila izdržljivost novog HTC-a One M8? Možemo li ovo nazvati vodootpornim kućištem? Ako da, zašto to HTC nije istaknuo kao adut?

Via

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mladjo

Kako imaju srca, gdje ce im dusa 😛

Miro

Sumnjiv je video sa vodom…vidi se da se mobitel poceo na kraju gubiti i gasiti prije nego ga je izvadio. Sto posto je drugi mobitel imao vani.

domagoj

da su oni dali 5000-6000 kn za njega pazio bi ga vise nego na sebe

Daniel

Meni je takodjer video sumnjiv. Obratite paznju gdje gotovo cijelo vrijeme voda vrlo lagano prodire u telefon.Vide se mjehurici kako izlaze van, cini mi se iz otvora za slusalice. Pozzz