Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Taman kad ste vi skupili kintu za neki Galaxy Tab 3, Samsung je danas službeno predstavio novu, tanju, lakšu, bolju i bržu 4. generaciju svojih Galaxy Tab tableta u tri veličine zaslona. Novi Samsung Galaxy Tab 4 7, Samsung Galaxy Tab 4 8 i Samsung Galaxy Tab 4 10.1 na tržište stižu u 2. kvartalu stižu u crnoj i bijeloj boji kućišta.

Sva tri tableta su pravi predstavnici srednjeg ranga Android tableta i dolaze sa zaslonima rezolucije 800 x 1280 u dijagonalama od 7, 8 i 10.1 inča. Sve ih pokreće četverojezgreni procesor takta 1.2 Ghz sa solidnih 1.5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, proširive microSD karticama, s napomenom da će Galaxy Tab 4 7 imati i 8 GB verziju.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Svi će imati 3 MP kameru na leđima i 1.3 MP kameru sprijeda, bit će dostupni u Wi-Fi i LTE varijantama te će se isporučivati s KitKat verzijom Androida i Samsungovim korisničkim sučeljem te značajkama i aplikacijama poput Multi Window, Group Play, WatchON and Samsung Link.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Najveći od njih ima i najveću bateriju kapaciteta 6,800 mAh dok srednji nosi 4,450 mAh ispod svojeg  poklopca. Kapacitet najmanjeg od trojke zasad ostaje tajnom.

Evo i službene objave za medije:

Samsungova nova generacija GALAXY Tab 4 uređaja korisnicima pruža nevjerojatno multimedijsko iskustvo u visoko kvalitetnom i lako prenosivom kućištu, što ga čini savršenim rješenjem za gledanje i dijeljenje sadržaja s prijateljima i obitelji. Novi GALAXY Tab 4 uređaji dostupni su u tri izvedbe, od 10.1, 8.0 i 7.0-inča s WXGA zaslonom omjera slike 16:10 koji korisnicima daje omogućava jedinstveno iskustvo prilikom gledanja video sadržaja, igranja igara ili čitanja digitalnih sadržaja poput e-knjiga. Pomoću Multi Window opcije, korisnici se mogu jednostavno prebacivati između aplikacija i prozora web stranica koristeći sadržaje s lakoćom.

Nova linija GALAXY Tab4 uređaja dolazi opremljena s nizom zabavnih i lako djeljivih usluga, koje omogućavaju korisnicima da koriste sadržaje i ostanu povezani s prijateljima i obitelji gdje god se nalazili. Tako su korisnicima na raspolaganju usluge poput Group Playa za brzu i jednostavnu razmjenu glazbe, dokumenata i igara u realnom vremenu; Samsung Link, za dijeljenje i reprodukciju sadržaja na pametnim uređajima, te WatchON za gledanje televizijskih emisija i filmova na bilo koje uređaju, kod kuće ili u pokretu.

Samsung GALAXY Tab4 uređaji bit će dostupni u crnoj i bijeloj inačici, a globalna prodaja kreće u drugom kvartalu 2014.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tnt

Toni, pitanje, što misliš Samsung galaxy S3 novi 2000kn, dali je to vrh što se može kupiti za 2000kn ili se za taj novac može uzeti i bolje?

Tnt

Meni nekako miriše na priliku jer kad pogledam malo cijene operatera i za tu lovu ne mogu dobit uređaj sa sličnom specifikacijom kao S3, iako je star 2 godine. Jeli potvrđeno hoće li dobit Kitkat

Tnt

Kad već ne znaš baš cijene onda neznam dali je moje pitanje suvišno, možeš li mi ti predložit mobitel sa cijenom od oko 2000kn?

Ivan

Svi će imati 3 MP kameru na leđima
toni jeli to greška?
kako to da tab 3 ima 5MPx a tab 4 3MPx?