Sony Xperia Tipkovnica odsad u Play Trgovini

 

Sony Xperia Tipkovnica u Play Trgovini

Sony se odlučio priključiti trendu izdvajanja pojedinih aplikacija iz sistema i distribucije istih kroz Google Play Trgovinu. Tako su danas na taj način osvježenu verziju svoje  Xperia Tipkovnice ponudili svim vlasnicima Sony Smartphonea i tableta.

Google je prvi započeo s distribucijo svojih aplikacija kroz  Play Trgovinu pa tako tamo već odavno pronalazimo njihov Gmail, Kalendar, Google Tipkovnicu, a odnedavna i Google Now Launcher te od jučer, posve friško i redizajniranu Google Kameru. HTC je za svoje korisnike u Play Trgovinu postavio svoj HTC BlinkFeed, a danas i Sony kreće istim stopama sa svojom Xperia Tipkovnicom.

Ako se pitate čemu sve to, odgovor je da će te aplikacije na ovaj način puno brže i jednostavnije dobijati nadogradnje, poboljšanja i nove mogućnosti. Dok su te aplikacije bile sastavni dio sistema, ažuriranja su bila rijetka i mukotrpna oviseći često o regiji, operateima i horoskopu.

Sony Xperia Tipkovnica je od danas u Play Trgovini, a ova najnovija verzija donosi zgodnu opciju pohrane postavki i sinkronizacije istih s vašim drugim Sony uređajima putem Sony Entertainment Network mreže. Kompatibilna je samo sa Sony uređajima barem dok je netko ne “doradi” i ponudi kao .apk paket

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
marinsusjed Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
susjed
Gost
susjed

Xperia m sa 4.3 nije kompatibilna…

marin
Gost

Skines preko neke web stranice,nije ni moj nexus kontabilan,jer nije Sony uredaj,ali sta ce mi ta tipkovnica kad mi je najbolja googleva tipkovnica