iPhone 6 zaštitna maska

iPhone 6 zaštitna maska

Kako nam glasina o nadolazećem iPhoneu 6 nikad dosta zanimat će vas ovaj video pregled zaštitne maske izrađene prema navodnim specifikacijama tog novog iPhonea koji će napokon imati zaslon kakav želite.

I sam se autor ovog videa ograđuje pa naglašava da silikonska maska koju je dobio na pregled vrlo vjerojatno ukazuje na dizajn iPhonea 6 no za to nema nikakvih službenih dokaza. Sudeći prema onome što smo dosad čuli izgledom ova ružičasta gadarija izgleda popriličnu u skladu s očekivanjima uz određene izmjene u odnosu na dosadašnje modele.

Tako ova maska upućuje na prije svega veći zaslon koji bi u usporedbi sa zaslonom iPhonea 5S, Nexusa 5 i Galaxya Note 3 doista mogao imati dijagonalu od 4.7-inča o kojoj se špekulira već neko vrijeme.  Power tipke će izgleda biti smještena na desni bok uređaja što i ima smisla jer bi na vrhu uređaja po Appleovim standardima jednostavno bila van dosega, a to si ne bi dopustili. Zanima me kako će uopće prodati veći zaslon nakon onih priča o dometu palca i sličnim bedastoćama. Vjerojatno će reći da su istraživanja pokazala da su se u zadnje vrijeme palčevi produljili.

Nadalje se čini da će tipke kontrole glasnoće biti nešto drugačije od dosadašnjih no i dalje će biti na lijevom boku. Dolje su tri otvora, vjerojatno za zvučnik mikrofon i Lightning port, a na leđima su duguljasti otvor za oko kamere i bljeskalicu gore lijevo te veći okrugli otvor za Apple logo po sredini.

Iz profila navodna silikonska maska otkriva izuzetno tanak dizajn, a već sama maska je iz profila tanja od aktualnog iPhoena 5S, što bi značilo da će iPhone 6 biti znatno tanji uređaj od aktualnog modela.

Evo i video pregled no ne zaboravite da je ovo i dalje na nivou neslužbenih glasina. Bude li doista ovakav, mnogi će biti sretni.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments