operateri pomažu besplatnim razgovorima internetom

 

operateri pomažu besplatnim razgovorima internetom

Katastrofalne poplave zadesile su Slavoniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju pa svi pomažu koliko mogu. Kako piše večernji.hr i domaći operateri uključili su se u humanitarnu akciju pa su tako Hrvatski Telekom, Vipnet i Tele 2 ponudili besplatne pozive, SMS-ove, internet, Wi-Fi zone i besplatne mobilne uređaje.

Hrvatski Telekom izvijestio je da će svim stradalnicima u prihvatnim centrima na područjima stradalima od poplave osigurati besplatni internet i wi-fi zone, kao i dovoljne količine SIM-kartica i bonova kako bi mogli nesmetano komunicirati. HT će stradalnicima također osigurati tehničku opremu da bi mogli komunicirati s najbližima, odriče se i svih prihoda od poziva na humanitarni broj telefona 060 9011 te će pomoći u kupnji prehrambenih i higijenskih potrepština za sve stradalnike.

Vipnet poručuje kako će svim Vip i Tomato korisnicima pogođenim poplavama pozivom u Vip Službu za korisnike bit će omogućeni besplatni pozivi i SMS-poruke prema svim mrežama te besplatan podatkovni promet unutar Republike Hrvatske. Mobilni Facebook biti će besplatno dostupan na razini cijele Hrvatske radi lakšeg organiziranja prikupljanja pomoći za poplavljena područja. Besplatna komunikacija obuhvaća privatne i poslovne korisnike.

Za aktivaciju besplatne komunikacije potrebno je nazvati Vip Službu za korisnike na besplatni broj 091 77 00 ili Tomato Službu za korisnike na 092 99 33. Korisnici s pogođenih područja primit će SMS s informacijom o odobrenju besplatne komunikacije koja podrazumijeva neograničenu glasovnu komunikaciju prema svim mrežama, SMS komunikaciju te podatkovni promet unutar Republike Hrvatske.

Kriterij za odobrenje besplatne komunikacije ispunjavaju korisnici koji su na bilo koji način koristili Vip mobilnu mrežu na područjima pogođenim poplavama u protekla dva dana. Mobilni Facebook besplatno je dostupan svim Vip korisnicima na području čitave Hrvatske kako bi se olakšao proces organiziranja i slanja humanitarne pomoći najugroženijim područjima.

Tele2 će stradalnicima pomoću preko Crvenog križa, kojemu će dati 250 uređaja i 1000 SIM-kartica, koje vrijede dva mjeseca, a imaju 1000 besplatnih poziva, 1000 SMS-ova, 1 GB prometa i dodatnih 50 kuna.

Slično su napravili i operateri u Srbiji.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments