Android 4.4.3 telefon

 

Android 4.4.3 telefon

Nakon što je Google jučer objavio takozvani factory image Androida 4.4.3 za Nexus uređaja, danas Android 4.4.3 u obliku OTA nadogradnje kreće na put ka vašem Nexusu. Prvi na redu su Nexus 5 i Nexus 7 te Samsung Google S4 Google Play Edition. Ostali slijede.

Android 4.4.3 ne predstavlja izuzetno značajnu nadogradnju Androida, a novosti koje donosi nalaze se uglavnom ispod površine. Uz standardne ispravke bugova Android 4.4.3 donosi i osvježenu aplikaciju Telefon u kojoj ćete primijetiti novi izgled prikaza omiljenih kontakata, koji se sada prikazuju u rešetki sa sličicama, a iz nekog razloga uklonjena je i ona gesta horizontalnog klizanja (svajpanja).

Budući da Google zasad nije objavio nikakvu detaljnu listu promjena, nemamo informacija što je još novo no nagađa se kako bi se mogli nadati i nešto boljoj optimizaciji u pogledu potrošnje energije.

Zasad su u zraku Android 4.4.3 nadogradnje za Google Nexus 5 i Google Nexus 7 te Samsung Galaxy S4 GPE no tijekom dana i u danima koji slijede možete se nadati nadogradnji i za ostale Nexus i Google Play Edition modele.

Ako vas nadogradnja pogodi, svakako nam se u komentarima javite s vašim dojmovima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tomislav

Stigao mi na Nexus 7 (stari)… Ne vidim ama baš nikakvih promjena!?

micc

Flashao sam jos prekjucer 4.4.3 sa XDA (na mobu je root).
Nista posebno.
Odmah se vidi da kamera focus dosta bolje reagira.
Medjutim, onome kome treba kamera, ionako nema N5 nego M7/8, eventualno S4/5 😉
ili mozda cak i IPhone – no comment 🙂
I to je to. I dalje ne sljakaju LED obavijesti (missed call, charging). Izgleda da stvarno google smatra da su to featuresi a ne bugovi 😉

Uglavnom, za 15min odristorah nazad CM M6 / ElementalX_0.38
I cekam M7, bit ce za koji dan, iako tesko sa 4.4.3

Pozdrav

josip

upravo dobio update na nexsu 5 OTA, samo ispravke gresaka bugova i promjena je ta da se phone dialer promjenio ako treba scrennshotovi toni reci samo