Puppy Pop – prva igrica za LG G3 QuickCircle zaštitnu masku

 

LG G3 Quick Circle Puppy Pop igrica

LG je danas objavio prvu igricu napravljenu za QuickCircle zaštitnu masku njihova LG G3 smartphonea. Puppy Pop je na određeni način ogledni primjerak onoga što će developeri i sami moći napraviti koristeći dostupni set razvojnih alata.

Da se razumijemo Puppy Pop nije 3D pucačina u prvom licu u kojoj ćete se obračunati sa zombijima ili mrskom vam punicom ali ćete ubiti vrijeme povezujući identične glave štenaca koje iskaču u tom kružnom prozorčiću. U utrci s vremenom cilj je što brže i preciznije prstom povezati tri ili više istih psećih glava nakon čega one pucaju, točnije da pojasnim, nestaju sa zaslona pa ljubitelji životinja nemaju razloga za samospaljivanje pred LG-evim uredima

Bit je da se sva ta akcija odvija u tom malom prozoru i igra se bez potrebe za otvaranjem prednje korice QuickCircle zaštitne maske, a u LG-u se nadaju da će developeri koristeći set razvojnih alata kreirati nove zanimljive aplikacije, alate i igrice, štoviše prve se takve mini aplikacije već i mogu pronaći.

LG G3 Quick Circle Puppy Pop igrica

QuickCircle zaštitna maska osim što LG G3 štiti za stražnje i prednje strane bez da naročito povećava gabarite uređaja, podržava i bežično punjenje te omogućuje da neke bitne stvari obavite i bez otvaranja. Maska se ne postavlja preko stražnjeg poklopca LG G3-ojke već ga zamjenjuje, a kroz kružni prozor imate pristup vremenu, zadnjim pozivima, kontrolama reprodukcije glazbe pa i fotografirati. Dostupna je i hrpa različitih tema prikaza satova, a s vremenom bi ih trebalo biti još više.

Trenutno najveća mana QuickCircle zaštitne maske za LG G3 je to što nikako da stigne u prodaju na ovim prostorima, a u svijetu se preko ebaya i inih web shopova može nabaviti korejska verzija s otvorom za TV antenu i s krivim rasporedom pinova za bežično punjenje baterije pa ta kupovina nema naročita smisla. QuickCircle bi prema najfriškijim informacijama u Hrvatskoj trebao biti u kolovozu. Jednako tako mnogi s nestrpljenjem očekuju i LG WCD-100 bežični punjač te LG G3 Slim Guard zaštitnu masku.

Evo i službene objave za medije LG-a Hrvatska:

LG predstavlja igre za zaštitnu navlaku QuickCircleTM

Za zabavu u pokretu po prvi put igre se mogu igrati unutar prozora navlake

Seul/Zagreb, 24. srpnja 2014. – Kao bi dokazao da funkcionalan QuickCircleTM može biti i zabavan, LG Electronics (LG) predstavio je prvu na svijetu mobilnu igru ekskluzivno razvijenu za ovu zaštitnu navlaku s prozorčićem za uređaj LG G3. Tako se odsad, osim provjere točnog vremena, uspostave poziva ili fotografiranja, vlasnici mobitela LG G3 bez otvaranja navlake mogu i dodatno zabaviti besplatnom igrom Puppy Pop.

Puppy Pop je puzzle igra koju je LG razvio posebno za G3 s QuickCircleomTM, a igra se kroz okrugli prozorčić na navlaci. Igrači skupljaju bodove povlačeći crte preko tri ili više identična psića s ciljem da ih u što većem broju maknu s ploče prije isteka vremena. Rezultat se nakon toga može podijeliti na igračevoj omiljenoj društvenoj mreži.

Osim što predstavlja zabavan i jedinstven način dodatnog korištenja navlake QuickCirle, mobilna igra potvrđuje i LG-eve neprestane napore na području razvoja mobilnog sadržaja koji obogaćuje funkcionalnost njihovih proizvoda. Puppy Pop je i primjer svestranosti te fleksibilnosti LG-evog QCircle software development kita (SDK) dostupnog na developer.lge.com, a pomoću kojeg razvojni inženjeri mogu kreirati nove aplikacije i funkcije za zaštitnu navlaku QuickCircleTM .

Igra Puppy Pop moći će se od danas besplatno preuzeti s trgovina Google Play te LG SmartWorld, a zaštitna navlaka QuickCircleTM za LG G3 na našem se tržištu očekuje početkom kolovoza.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Luka Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Luka
Guest
Luka

Ovo je kao Moto 360 😀