Stižu Sony Xperia Z3 Tablet Compact i novi Smartwatch

 

Stižu Sony Xperia Z3 Tablet Compact i novi Smartwatch

Među promotivnim materijalima za Sony SmartBand pametnu fitness narukvicu osvanula je i slika dvaju još neotkrivenih uređaja koje će Sony najvjerojatnije predstaviti na IFA sajmu ove godine. Najvjerojatnije je riječ o 8-inčnom tabletu imena Xperia Z3 Tablet Compact te novom SmartWatchu.

Otprije se špekulira kako Sony na IFA sajmu sljedeći tjedan namjerava predstaviti novu Xperiu Z3, koja bi prema dosadašnjim glasinama i neslužbenim specifikacijama trebala zadržati 5.2-inčni zaslon dok se za Z3 Compact tvrdi da će imati 4.6-inčni zaslon. Sve je izglednije da ćemo uz njih vidjeti i novi tablet te nove nosive gadgete, točnije SmartWatch, koji bi ovaj put mogao biti temeljen na novoj Android Wear platformi.

Što se tableta tiče, sa slike gore je posve jasno da je riječ o manjem modelu u odnosu na 10.1-inčne Xperiu Tablet Z i Xperiu Z2 Tablet, koje smo imali prilike testirati i na ovim prostorima. Navodni Xperia Z3 Tablet Compact će imati danas sve moderniji i popularniji 8-inčni zaslon.

S obzirom da ovaj gadgetoliki dasa sjedi uz bazen, da se naslutiti da će Sony i ove nove uređaje opremiti značajkom vodootpornosti.

U svakom slučaju već sljedeći tjedan, doznat ćemo sve o Sonyevim novim igračkama.

Via, Izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments