Vivo priprema smartphone debljine samo 3.8 mm

 

Vivo najtanji smartphone

Kineski Vivo poznat je po svojem fetišu na supertanke smartphone, a  njihov novi projekt bi trebao rezultirati još jednim mršavim androidnim čudom, debljine samo 3.8 mm. Nekad smo džepove bušili ključevima, a uskoro ćemo smartphoneima.

Ovaj je tjedan i Oppo nagovijestio svoj novi smartphone, koji će navodno na svojem najtanjem dijelu imati debljinu od samo 4 mm no Vivo će i to nadmašiti s 3.8 mm. Zasad nema detaljnih informacija o tom misterioznom Vivo mršavku pa nemamo pojma kakav zaslon i iznutrice će imati, niti hoće li njegova baterija zadovoljiti po pitanju autonomije.

Vivo najtanji smartphone

U usporedbi s novim Vivom, inače vrlo tanki iPhone 5S, debljine 7.6 mm izgleda prilično debelo, a ni aktualni rekorder anoreksije Gionee Elife S5.1 debljine 5.1 mm ne izgleda više tako turbo tanko. Vivo najtanji smartphone

Možda i najzanimljivije pitanje je, koje je to Vivo materijale upotrijebio za izradu ovog čuda. Na primjeru Appleova #bendgatea naučili smo da nije svaki metal neuništiv i otporan na budale se nadam da su se ovi u Vivu osigurali protiv igre savijanja.

Ne znam na što vi najprije pomislite kad vidite neki super tanki smartphone, no ja uvijek pomislim na istu stvar – zamisli samo da je milimetar deblji, koliko bi više baterije stalo unutra na ovu površinu. Mortadelu mi ionako režu u dućanu. Damn!

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
veparrobee Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
robee
Guest
robee

U filmu Povratak u buducnost bila je fora lebdeci skejt. Napravljeno 🙂
U Harry Potteru je fora gadget koji je takan kao list papira i moze sve sto pozelis….kako je krenulo, uskoro ce i to biti realnost…
Nemam nista protiv 🙂

vepar
Guest
vepar

3,8mm!!! očigledno nema granica…