Nadogradi na iOS 8.1 ako ti je jailbreak mio

Nadogradi na iOS 8.1 ako ti je jailbreak mio

Oni koji redovite prate zbivanja u iSvijetu znaju da je odnedavna dostupan Pangu alat za jailbreak svih iUređaja na iOS-u 8 i 8.1. Ako još niste, a namjeravate jailbreakati svoj iPhone, iPad ili iPod, hitno ažurirajte svoje ljubimce na iOS 8.1 jer će za jailbreak uskoro biti prekasno.

Kineski jailbreak tim Pangu svoj su Pangu alat nedavno ažurirali na verziju 1.1, koja je sada dodatno optimizirana, potpuno prevedena na engleski i automatski na uređaj instalira Cydiu. Budući da je Apple ovih dana u opticaj za razvojne programere već pustio i beta verziju iOS-a 8.1.1, koja nažalost uspješno ubija Pangu jailbreak rješenje, vremena je sve manje.

Budući da će iOS 8.1.1 vrlo uskoro i službeno vani, Apple će prestati prihvaćati iOS 8.1. Ako još niste shvatili, nešto s vama nije u redu no to u biti znači da ako ne ažurirate na iOS 8.1 sada i odmah, uskoro to nećete ni moći, a samim time nećete više moći ni jailbreakati.

Tako da ako vam je jailbreak mio, prebacite se na iOS 8.1 već danas i jailbreakajte svoj iUređaj koristeći Pangu 1.1 alat. Ako vam trebaju upute poslužite našim jailbreak tutorijalom.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dominik barić

Toni gdje je iphone 6 unboxing vip I T-Mobile dobili su iphone 31 odnosno onda se je mogao podiknuti vec se prije moglo pribiljžito