LG G3 lollipop testni rom

 

LG G3 lollipop testni rom

Ako vam se jučerašnja objava kako će LG Android Lollipop za LG G3 pustiti već ovaj tjedan učinila predobrom da bi bila istinita, evo vam još jednog dokaza. Naime, procurjele su čak dvije testne verzije Lollipop ROM-a pa će oni spretniji, hrabriji i uvijek željni adrenalina već danas ručno flashati svoje G3-ojke i nahraniti ga lizalicom.

Testni Lollipop za LG G3 procurio je u verzijama 19c i 19H, a ovaj drugi je temeljen na Androidu 5.0 build LRX21M – odnosno istom onome kojeg trenutno vrti Nexus 9 tablet. Budući da je ovdje riječ o testnoj verziji ona nije za svakoga i nema garancija da će finalna službena verzija nadogradnje biti identična.

lg g3 lollipop testni rom

Lollipop nadogradnja donosi pregršt novosti premda su one naravno i dalje obojene LG-evim bojama. Na priloženim screenhotovima ćete primijetiti novi izgled obavijesti na zaključanom zaslonu, avatar korisnika u Obavijesnom centru ali i onaj novi pregled nedavno korištenih aplikacija, kojeg smo priželjkivali.

Oni koje žele saznati više ili isprobati ovaj testni ROM posjetite XDA developers no znajte da sve što radite, radite na vlastitu odgovornost. Svakako preporučam par dana sigurnog kibiciranja sa sigurne udaljenosti dok ne vidite ima li eksplozija i osmuđenih prepona.

Službena verzija Lollipopa za LG G3 bi trebala krenuti tijekom ovog tjedna, barem za Poljake.

Evo i kratak te ne baš naročito informativan video novog Lollipop ROM-a za G3, no barem ćete vidjeti novi izgled obavijesti i nove animacije:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivica Čavljak

wi-fi se sam gasi i pali, mob se tu i tamo restarta..i podosta force close…
budemo cekali finalnu verziju 😀

Tomislav

Sinoć stigla službena OTA nadogradnja.:-) Verzija V20E nebrandirani 32Gb 3 GB. Pitam se da li treba izbrisati cijeli mobitel na tvorničke postavke radi možda boljeg rada?

Tomislav

Super Hvala Ti ! 🙂 Pozz