Novi whatsapp i bze potvrde čitanja

Početkom mjeseca jedan od najpopularnijih IM servisa WhatsApp novom je inačicom dobio i one famozne plave kvačice, koje obavješćuju da je primatelj i pročitao vašu poruku. Premda je riječ o praktičnoj značajci, mnogi su negodovali pa još noviji WhatsApp ima opciju isključivanja ali donosi i nove heads-up obavijesti za one koji već ližu Lollipop Android.

Ako ste jedan od ti koji bez WhatsAppa ne mogu, a one nove plave kvačice vam zagorčavaju život znajte da nova verzija WhatsAppa za Android donosi opciju isključivanja te praktične, a čini se ujedno i mrske opcije potvrde čitanja isporučene poruke. Poželite li se i dalje praviti blesavi WhatsApp za Android verzije 2.11.444 u postavkama nudi opciju isključivanja slanja potvrde čitanja no znajte da to funkcionira u pa smjera pa ni vi nećete znati kada su drugi pročitali  vašu poruku.

Druga zanimljiva novost je podrška za heads-up obavijesti za one na Lollipop Androidu pa će se obavijesti o pristiglim WhatsApp porukama prikazivati u gornjem lijevom kutu u obliku plutajućih obavijesti preko bilo koje od aplikacija, koju koristite u datom trenutku.

Znajte da je zasad ta nova verzija WhatsAppa dostupna samo preko njihova službenog web sajta, a uskoro će se pojaviti i u Trgovini Play u obliku standardne nadogradnje.

Smeta li i vas to što drugi sada znaju kada ste pročitali njihovu poruku ili vam je to nešto što je WhatsAppu nedostajalo sve ovo vrijeme?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments