Nokia Here Karte podržavaju hrvatski (1)

Sada kada su svoj smartphone biznis predali Microsoftu u Nokiji su se fokusirali na softver, točnije cestovnu navigaciju i karte. Nova inačica njihovih Here karata za Android, donosi hrpu poboljšanja, a aplikacija je i službeno van beta faze.

Sada kada su Here Karte za Android preuzete više od 3 milijuna puta, a Android korisnici su se uz njihovu pomoć provezli 51 milijun kilometara, vrijeme je za novu još bolju verziju te službeni izlazak iz beta faze. Uz klasične ispravke bugova i kozmetičko dotjerivanje sučelja, nove Here Karte doživjele su i hrpu funkcionalnih poboljšanja.

Nokia Here Karte podržavaju hrvatski (2)

Oni koji su već isprobali i koristili ovu odličnu i besplatnu cestovnu navigaciju znaju kako je za odabir najbrže rute bilo potrebno posebno odabrati način putovanja, a sada će vam odmah biti ponuđeno putovanje automobilom, javnim prijevozom i pješice pa ćete jednostavnim klizanjem među tabovima odabrati kako želite putovati.

Sam prikaz karte postaje interaktivniji pa klikom na ikonicu na karti, ako je riječ o nekakvoj djelatnosti odmah iskaču i detalji o njoj s ponuđenim telefonskim brojem i ostalim podacima za kontakt. Neke će interesne točke poput zračnih luka i shopping centara biti prikazani u 3D izgledu, a preuzimanje karata (i dalje besplatno) može se obavljati i u pozadini pa vi možete nastaviti svojim poslom.

Nokia Here Karte Hrvatski

Među podržanim jezicima glasovnih uputa našao se i Hrvatski.

Nokia Here Karte su zaista izvrstan izbor za sve one kojima treba dobra offline cestovna navigacija, a k tome i besplatna pa ako već niste svakako je isprobajte.

Here Karte za Android preuzmite iz Trgovine Play.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip

Pozz, koristim navedenu navigaciju vec neko vrijeme i to mi je jedna od najboljih koje sam probao na androidu. Danas azurirao i radi perfektno. Hrvatski glas je vec neko vrijeme i na beti bio dostupan.

Grga

Baš lijepo… Odmah ide update maps… 😀

Ivan

Eh, da još hoće radit na x86 telefonima…

Tina

Da li ovoj navigaciji treb internet ili radi kao, npr. navigon? Hvala.

Josip

@Tina, ne treba ti internet veza. Mape downloadas na uredjaj tj sada ih je moguce i prebaciti na sd. Hr mape su velike 358 mb. I glas jos nekoliko mb.

Tina

Da li ovoj navigaciji treba internet ili radi poput navigona? Hvala.