Sony xperia Z3 lollipop na videu

Sony xperia Z3 lollipop na videu

Sony je neke već dobrano raspametio s tom Lollipop nadogradnjom, koja nikako da stigne na aktualne Xperia Z modele. Čini se da nade ima jer na MWC-u je netko na videu uhvatio Xperiu Z3 s novim materijalnim Androidom Lollipop.

Google je svoj Lollipop odavno odaslao u opticaj, a u veljači je Lollipop dosegnuo tek 3.3% Androida u svijetu. Dok je LG pretekao i Google pa je Lollipop poslao na svoj LG G3 i prije no što je to Google učinio za Nexuse, drugi su OEM proizvođači prilično rastegnuli priču oko nadogradnje probivši taj magični rok od 90 dana, kojeg si sami zadaju.

Nakon što su nedavno Samsung i HTC svoje Galaxye i Oneove počastili Lollipopom, sve oči uprte su u Sony, koji je odavna obećao Lollipop za baš sve Xperia Z modele unatrag do originale Xperie Z, koja je debitirala s ronilačkim talentom.

Naročito vlasnici lanjskih modela, Xperia Z3, Z3 Compact i Xperie Z2 naročito se već neko vrijeme nervozno vrpolje pa će im ovaj video donekle dati snage da izdrže još malo. Kao i na modelu Xperia M4 Aqua, promjene u odnosu na KitKat su uglavnom one ispod haube uz kozmetičke materijalne detalje kakve propisuje Google.

Tip doduše trkelja na talijanskom i vjerojatno priča kako napraviti špagete carbonaru pa ako vas smeta stišajte.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments