HTC One M9 hladniji nakon OTA nadogradnje

HTC One M9 hladniji nakon OTA nadogradnje

Priče o visokim temperaturama, koje navodno jako vrući Snapdragon 810 uzrokuje u utrobi i na površini novog HTC-a One M9 i dalje su aktualne. Prva OTA softverska zakrpa navodno na M9-tku djeluje antipiretski i znatno spušta radne temperature.

Cijelu ova aferu oko vrućice HTC-a One M9 treba primiti s rezervom jer uređaj još nije u službenom opticaju i prema riječima ekipe iz HTC-a još ne vrti konačnu verziju softvera. To naravno nije spriječilo možda i zlonamjerne jezike da One M9 prikažu baš vrućim i to u onom negativnom smislu.

U usporednom testu One M9 se pokazao najvrućim pa je postigao površinsku temperaturu od osjetnih oko 55 stupnjeva Celzijusovih. To je ona temperatura koju biste osjetili na prstima držeći uređaj u ruci, što znači da unutra u dubini duše njegov procesor i utroba skoro pa ključaju.

Ekipa s XDA Developers foruma, koja je imala prilike testirati novi HTC One M9 sada prijavljuju kako je HTC softverskom OTA zakrpom iste te radne temperature spustio pa se HTC One M9 pri istom testu, čak i na punjaču,  sada na površini zagrije do oko nekih 38 celzijevaca, odnosno tek nešto sitno toplije od lanjskog HTC-a One M8.

Za nedavnog predstavljanja HTC-ova Uh Oh programa u SAD-u, šef američkog HTC-a Jason Mackenzie je izjavio kako tvrtka nikad na tržište ne bi poslala uređaj u kojeg i sama ne vjeruje.Pritom je valjda i sam znao za ovu nadolazeću OTA zakrpu, koja će valjda onda sletjeti na uređaje u najkraćem roku kada uskoro krenu prodajnim kanalima.

Brinu li vas priče o tim navodno visokim temperaturama, kojima žari i pali novi Snapdragon 810?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
igy

hladniji i slabijih performansi