Microsoft Lumia 640 među prvima na Windows 10

Lumia 640 windows 10

Vrlo zanimljiva, a cijenom povoljna Lumia 640 iz Microsofta, bit će među prvim Windows Phone pametnim telefonima, koji će dobiti Windows 10 nadogradnju. Tako barem tvrdi prvi čovjek skandinavskog odjela Microsofta Ossi Korpela.

Kad se zoveš Ossi Korpela teško da ti ljudi neće vjerovati. On naime, s pravom tvrdi kako je Lumia 640 u biti top model u povoljnom izdanju. To je u dobroj mjeri potvrdila i naša recenzija uređaja budući da bi Lumia 640 onim što nudi za oko 1700 kuna trebala zadovoljiti većinu.

U videu ispod Korpela poručuje i kako će Lumia 640 biti među prvim uređajima, koje će Microsoft počastiti Windows 10 nadogradnjom OS-a. Razlog je to više da ako u ovom trenutku kupujete smartphone, Lumia 640 bude na vašoj listi želja.

Nažalost Korpela nije ponudio precizan vremenski okvir u kojem bi se to trebalo dogoditi, no prema trenutno raspoloživim informacijama, morat ćet pričekati do jeseni.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mlađo Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Mlađo
Guest
Mlađo

Pa mislim da je Microsoft pogodio sa ovim mobitelom. Jako dobar mobitel srednjeg ranga. Još kada dođe sa windows 10tkom, ma hit. A i cijena je prihvatljiva, isto tako razlika između “obične” i XL verzije nije nešto cijenovno velik izdatak. Sada će se javit dežurni “kinezi” i tvrdit kako Zoopo, Lenovo, Zopo nude više a za jednako ili manje para. Možda i nude, neću u tu raspravu ulazit, ali radije slabijeg Finca nego najboljeg Kineza (što bi se reklo “radije bi gura Golfa nego vozio KIU 😀 ). P:S: bez uvrede “dežurnim Kinezima” 😀