Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z4 za Japan, odnosno Xperia Z3+ za europsko tržište kreće u opticaj, no čini se da joj neće biti lako. Naime, prvi vlasnici Xperie Z4 u Japanu, žale se na visoke temperature, koje isijava Snapdragon 810 iz njene utrobe.

Kad lansiraš neki novi proizvod nikako ti na ruku ne idu negativne konotacije koje ga prate, no čini se da će se to ove godine dogoditi baš svim gadgetima koje pokreće taj vrući Snapdragon 810. Visoke temperature još lakše dopiru do prstiju korisnika kada je ono tako tanko kakvo je kućište nove Xperie Z4 i Z3+. Osim osjeta mnogi bivaju upozoreni na visoke temperature za vrijeme korištenja kamere.

I Sony Xperia Z4 ima problem s temperaturama

Toga su očito svjesni i distributeri pa u Japanu navodno kupce već pri kupnju upozoravaju na te visoke temperature i savjetuju redovito isključivanje uređaja, naročito pri punjenju baterije, a savjetuju i redovitu sigurnosnu pohranu podataka. Sve to sigurno nije ono što želiš čuti dok kupuješ svoj novi smartphone pa će Sony morati iznaći načina kako otresti te takve negativne konotacije.

Upozorenje o visokim temperaturama Snapdragona 810

Samsung je valjda jedini proizvođač, koji je ove godine uspio izbjeći taj očito prevrući Snapdragon 810.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leo

I LG sa 808 🙂

Leo

Aha, da, Flex vrti 810.

Balkanspy

Leo dobro si reka, LG je na 808 samo što je to na LG4 a taj Flex2 je na 810

marko

dobro da je vodootporan … 🙂

Stevo

To za pregrijavanje je jedino dobro zimi kad iziđes malo napolje i smrznuti se ruke onda izvadis svoju xperiu iz džepa i sa tako “vrelom” ugrijes ruke.Šalim se.Kad ćeš otprilike dobiti telefon na test?