iOS 8.4 u opticaju

iOS 8.4 u opticaju

Ako ste vlasnik nekog od podržanih Appleovih iUređaja ili ćete orobiti neko nejako čeljade pa ćete to tek postati, zanimat će vas da je Apple danas u opticaj pustio novi iOS 8.4 s novom Music aplikacijom i podrškom za nove Apple Music i Beats 1 Radio servise.

Osim što će vam donijeti novu Music aplikaciju, s mini-playerom, kojeg možete prizvati iz bilo koje druge aplikacije, iOS 8.4 donosi i integraciju novog Apple Music servisa streamanja glazbe te  Beats 1 radija. Sama Music aplikacija doživjela je redizajn i izgleda ljepše i bolje no dosad, no ništa manje nismo ni očekivali.

iOS 8.4 u opticaju

Poboljšanja je doživjela i aplikacija iBooks za kupovinu, preuzimanje i čitanje e-knjiga, a sada podržava i slušanje audio knjiga te objavu vlastitih autorskih publikacija, koje biste poželjeli podijeliti s drugima, a kreirate ih kroz besplatnu iBooks Author aplikaciju.

Uz te novotarije, ništa manje bitna nisu ni generalna poboljšanja u radu i ispravci bugova, a naročito onoga koji je omogućavao rušenje sustava SMS porukama s ludim kineskim znakovima.

Svi jailbreakeri naravno trebaju zasad odgoditi ažuriranje jer zasad je dostupan svježi PP jailbreak alat, koji navodno uspješno jailbreaka iOS 8.4, no ako ćete slušati mene bilo bi pametnije osluškivati situaciju do sutra.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miro45

I znači Apple Music radi u Hrvatskoj?