iPhone 6s i iPhone 6s Plus u prodaji od 18. rujna

iPhone 6s i iPhone 6s Plus u prodaji od 18. rujna

Dva njemačka operatera navodno novi iPhone 6s i iPhone 6s Plus u prodaju namjeravaju staviti u petak 18. rujna, što bi bilo posve u skladu s onim što smo imali prilike doživjeti prijašnjih godina.

Informacija stiže s njemačkog tehno bloga Macerkopf.de, koji se dokopao informacije od njemačkih tele operatera. Posve je logično da operateri diljem svijeta imaju informacije o početku prodaje, uvijek najpoželjnijeg smartphonea  na tržištu.

Petak 18. rujna je tako itekako realan datum početka prodaje novog iPhonea 6s i brata mu iPhonea 6s Plus, naročito ako će Apple, kako se otprije doznaje, službeno predstavljanje novih iZmajeva odraditi u srijedu 9. rujna. Prednarudžbe bi krenule u petak 11. rujna, a službeni početak prodaje tjedan dana kasnije 18. rujna pa bi kao i dosada razularena ekipa imala vremena za kampiranje i vikend desant na Apple Store.

Za očekivati je da će novi iPhone 6s i 6s Plus najprije stići na tržišta SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Njemačke, Italije i još par zemalja, gdje Apple predvidi rekordni interes i zaradu. Drugi val prodaje će vjerojatno uslijediti 26. rujna, a hoćemo li i mi surfati tim valom, zasad je prerano špekulirati.

Ono  što dosad znamo o novim iPhoneima jest da će imati jače kućište, otpornije na savijanje, novi A9 čip s 2 GB RAM-a, još brži Touch ID, poboljšan NFC i LTE, još bolje kamere te naravno novi iOS 9.

Čekate ih i vi?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marko

pih , kinez ko kinez 🙂

Marko

Upravo naručen u TCOM-u 🙂
Lumia 930 ide u otpis. Mislio sam ostati na WP(od 10 mobile) vlaku, no MS i njegove promjene po privacy policy za W10 OS-ove su napravile svoje.

foo

da bude kao na slici odmah bi ga kupio