blackberry venice video

blackberry venice video

Za zanimanjem očekivani BlackBerry Venice, temeljen na Android platformi, svoju kliznu QWERTY tipkovnicu pokazao je danas i na promo videu. Čini se da će se san mnogih ljubitelja BB tipkovnice, doista i ostvariti.

Premium Android s premium fizičkom QWERTY tipkovnicom je nešto što neki priželjkuju već godinama, a da za tako nešto ima mjesta na tržištu potvrđuje nam i Samsung, nedavnim lansiranjem Keyboard Cover tipkovnice za novi Galaxy S6 edge+ i Galaxy Note 5. Ako je tko kralj fizičkih tipkovnica na smartphoneima, onda je to definitivno BlackBerry.

BlackBerry Venice, navodno će pokretati hexa-core Snapdragon 808, a imat će 3 GB RAM-a te prostrani i po bokovima zakrivljeni 5.4-inčni zaslon u Quad HD rezoluciji ispod kojeg će se zavlačiti ta QWERTY tipkovnica. Glavna kamera na leđima ima senzor od 18 MP i optičku stabilizaciju slike.

Sve to vidjet ćete u dva komadića navodnog promo videa s BlackBerry Venice Androidom u glavnoj ulozi:

Serijski objavljivač ovakvih insajderskih informacija iz techno svijeta Evan Blass, tvrdi kako BlackBerry Venice stiže u studenome ove godine i to u ponudi svih američkih operatera. Hoće li i u ostatak svijeta, Blass nije znao reći.

Ne mogu reći da ne izgleda zanimljivo.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John Doe

Ne mogu nikako da razumim ovakvu strategiju blackberry-ja.
Znam da se bore sa padom udjela i prodajom uredjaja, ali Blackberry Android im nece ni malo pomoci (moje misljenje). Pojam Blackberry-ja koji ih drzi kod hard core user-a pada u vodu, a to je sigurnost i zastita koju sa Androidom nece moci sacuvat a ni uvjetiti korisnike da ce biti na istoj razini. Ipak je to ranjivi Android.