Sony Xperia Z5 press shot (1)

Sony Xperia Z5 press shot (1)

Xperiablog se dočepala nekih od službenih promo materijala za nadolazeću Xperiu Z5 iz Sonya, a ti najavljuju novu 23MP kameru i čini se, već viđen, vodootporan dizajn.

Ako je za vjerovati svježe procurjelim promo materijalima za nadolazeću Xperiu Z5, ona će zadržati poznati nam vodootporni Omnibalance dizajn, a s leđa će snimati osvježenom kamerom. Ako napregnete svoje oko sokolovo na promo slajdu gore, vidjet ćete da je pored kamere na kućištu ispisano G za Sonyevu G leću i 23MP. To potvrđuje da će Xperia Z5 imati 1/2.3-inčni Exmor RS senzor kamere. Za očekivati je kako će kamera raspolagati i novim, još bržim i preciznijim hibridnim fokusom, kakav je već ranije predstavljen na modelu Xperia M5.

Sony Xperia Z5 press shot (3)

Što se dizajna tiče, možemo iščitati poznati nam dizajnerski jezik, ovdje s XPERIA logom ugraviranim u metalni bok uređaja. Reklo bi se da možemo računati i na vodonepropusnost kućišta, dok ćemo za potvrdu integracije senzora otiska prstiju u Power tipku, morati još malo pričekati.

Sony Xperia Z5 press shot (2)

Navodno nam 2. rujna stižu čak tri nove Xperie: Xperia Z5 s 5.2” zaslonom, Xperia Z5 Compact s 4.6” zaslonom i Xperia Z5+ ili Prime s 5.5” panelom. Pogonski čip će najvjerojatnije opet biti Snapdragon 810, ako nekim čudom ne uskoči  neki novi od novijih MediaTeka.  Hoće li Sony zagaziti u vode Quad HD rezolucije, doznat ćemo uskoro.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments