HT uveo novu Zmajsku opciju za Simpa korisnike

HT ponudio novu Zmajsku opciju za Simpa korisnike

Iz Hrvatskog Telekoma nam danas javljaju kako su za svoje Simpa korisnike pripremili nove mjesečne i tjedne zmajske opcije, a korisnicima pružaju potpunu slobodu raspolaganjem kreditom.

Za 59 kuna mjesečno, korisnik raspolaže s ukupno 3000 MB podatkovnog prometa, minuta poziva ili SMS poruka. Kako ćete ih potrošiti ostavljeno je vašoj kreativnosti. Tjedna pak zmajska opcija za 17,50 kuna Simpa korisnicima nudi 800 MB, podataka, minuta poziva ili SMS poruka. Cool.

Uz novu Zmajsku opciju možete dobiti i Microsoft Lumiu 535 po povoljnoj cijeni od 648 kuna s uključenih 598 kuna na računu, a uz njih ćete dobiti i Startasice na poklon.

Kako biste novu Zmajsku opciju razumjeli još bolje te kako je aktivirati reći će vam infografika te službena objava za medije u nastavku:

zmajska opcija Infografika

Svim postojećim i budućim korisnicima, Simpa nudi novu, potpuno fleksibilnu opciju za surfanje, razgovore i slanje poruka. Riječ je o Zmajskoj opciji koja uključuje ukupno 3.000 megabajta, poziva i poruka te korisnicima za 59 kuna mjesečno daje potpuni izbor na koji način ih žele raspodijeliti.

Važno je napomenuti da kod Zmajske opcije korisnik ne mora unaprijed odrediti koliko će potrošiti na megabajte, minute ili SMS poruke, niti mu je to određeno samom opcijom, nego slobodno koristi svoj mobitel kad god i kako god želi, a količine potrošenih usluga će se oduzimati od ukupne količine megabajta, minuta i poruka.

Nakon aktivacije opcije, korisnik, ako više voli surfati, jednostavno troši megabajte, ako pak više voli razgovarati, jednostavno troši minute, sve dok ukupan zbroj ne prelazi 3.000. Detaljnije, to na primjer može biti 2.800 megabajta, 100 minuta razgovora i 100 SMS poruka, ili primjerice 200 MB, 2.700 minuta razgovora prema svima te 100 SMS-ova, što zbrojeno ne prelazi 3.000. Na pozive se primjenjuje naknada za uspostavu poziva od 29 lipa.

U ponudi je i tjedna Zmajska opcija, koja za 17,50 kuna nudi 800 megabajta, minuta i SMS poruka, također uz mogućnost izbora omjera između njih.

Korisnici opcije mogu aktivirati slanjem besplatne SMS poruke “MJESECNA” ili “TJEDNA” na 13636, ovisno koju Zmajsku opciju žele.

Uz novu Zmajsku opciju, Simpa nudi i telefon Microsoft Lumiu 535 po izrazito povoljnoj cijeni od 648 kuna s uključenih 598 kuna na računu, ali i poseban poklon za kupnju na simpa.hr. Simpa kao hrvatski brand ostvarila je suradnju s domaćim brandom Startas,  pa tako korisnicima koji se odluče na kupovinu mobilnog uređaja Microsoft Lumia 535 putem simpa.hr, Simpa poklanja Startas tenisice koje korisnici mogu sami obojati i prilagoditi svom stilu i ukusu.  Simpa ponuda uređaja Microsoft Lumia 535 uz koji korisnici dobivaju i Startas tenisice na poklon vrijedi do isteka zaliha.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.