Uber u zagrebu

Uber u zagrebu 

Dakle, baš tako kako i stoji u naslovu Uber je stigao u Zagreb, točnije uberX koji upošljava licencirane taksi vozače. Iz Ubera poručuju kako će njihove usluge prijevoza biti 20-25% jeftinije od drugih taksi službi koje prometuju po Zagrebu.

Zagrebački taksisti su naravno pružali otpor ulasku Ubera u njihov grad, no kao što bi se u Dalmatinskoj zagori reklo, resistance is futile. Usluga kreće s radom danas u 12 sati, a prvi Uberov klijent iliti Rider Zero bit će poduzetnik Saša Cvetojević poznat po vozikanju Teslom.

Kako Uber funkcionira?

  • Za narudžbu prijevoza koristi se aplikacija (iOS, Android). U hrvatskom slučaju, prijevoz će obavljati registrirani taksisti, a Uber u drugim zemljama povezuje vas sa svakim korisnikom koji nudi prijevoz iako nije registriran za taksi vožnju.
  • Aplikacija vas automatski locira, zaprima vaš zahtjev i prosljeđuje ga najbližem vozaču registriranom na Uberu, a njegovo kretanje možete pratiti na ekranu telefona.
  • Nakon obavljene vožnje Uber automatski tereti vašu karticu koju je ste prijavili prilikom registracije, sebi uzima proviziju, a ostatak prosljeđuje vozaču koji vas je prevezao.

Uber će inače uskoro svoju djelatnost proširiti i na Dubrovnik.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marko

Besplatna prva vožnja ako se registrirate s promo code-om: uberhrvatska
Ili preko linka: https://www.uber.com/invite/uberhrvatska
:-))