NO.1 D3 Smartwatch Phone u Gearbestu

NO.1 D3 Smartwatch Phone u Gearbestu

Ako tražite cijenom povoljnu pametnu čuku, a nemate dovoljno za Apple Watch, Motoro 360 i ekipu evo jedan super jeftini iz ponude Gearbesta. NO.1 D3 Smartwatch za $22,99 integrira i kameru te utor za SIM karticu pa podržava i samostalnu telefoniju.

 

NO.1 D3 Smartwatch Phone u Gearbestu (5) NO.1 D3 Smartwatch Phone u Gearbestu (4)Kako to obično biva i ovdje imamo inspiraciju Appleovim dizajnom, a androidnim OS-om iznutra. S obzriom da su ga opremili i utorom za SIM karticu, podržava i  samostalnu telefoniju.

NO.1 D3 Smartwatch ima 1.22-inčni IPS LCD zaslon rezolucije 240 x 240 piksela.  Na tom ćete zaslonu, ako nemate pametnijeg posla, pregledavati fotografije i gledati video.

Pokreće ga MediaTekov čip, a baterija mu je kapaciteta 350 mAh i puni se kroz mikro USB konektor. Internu memoriju moguće je proširiti do 16 GB umetnete li microSD karticu.

NO.1 D3 Smartwatch Phone u Gearbestu (2)NO.1 D3 Smartwatch ima na sebi i VGA kameru kojom ćete siguran sam, snimiti vrhunske fotografije. Uz mikrofon i zvučnik, tu je i cijeli niz senzora, koji će pratiti vaše aktivnosti, brojati korake, mjeriti kvalitetu sna i podsjećati vas da se ustanete i protegnete. Bluetoothom ga je moguće upariti s Android smartphoneima,

NO.1 D3 Smartwatch Phone u Gearbestu (1)Ako vam se iz nekog razloga dopao, naručite ga OVDJE.

Ne zaboravite da naručivanje robe izvan EU podliježe naplati poreza i carine.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Pa izgleda fino , ko zeli sat , poseduje tri najvaznije funkcije , a to su 1. Obaveštenja od aplikacija sa telefona . 2. Aplikacije za razna merenja ako se bavite sportom . 3. Mozete i razgovarati i javljati se na pozive preko sata , ne treba da vadite telefon iz dzepa , mozete i citati poruke .
Dakle po meni poseduje sve bitne stvari , i za ove novce isplati se itekako ….

Max Katavic

Ivane ,a hoćeš li ga ti dobiti na test?

UVIJEK VJERNI

Prika, pogrišija si portala… Ae!