LG Watch Urbane LTE 2nd Edition povučen s tržišta

LG Watch Urbane LTE 2nd Edition povučen s tržišta

Netko je zakakio motku. Prvi Android Wear smartwatch s podrškom za LTE mobilni pristup internetu i telefonske pozive – LG Watch Urbane LTE povučen je s tržišta zbog nedefinirane hardverske greške. Pitanje je hoće li se uopće vraćati.

Sigurno ne može biti ugodan osjećaj kad na tržište ponosno pošalješ nešto fensi šmensi, a onda to moraš povući zbog mane, koju si uočio prekasno. Upravo to se ovaj put dogodilo ekipi iz LG-a s njihovim LG Watch Urbane LTE 2nd Edition smartwatchu temeljenom na Android Wear platformi.

Prvi je to Andoid Wear gadget s podrškom za LTE mobilni pristup internetu, a ujedno i prvi Android Wear Marshmallow uređaj. Uz integrirani mikrofon i zvučnik ova je čuka trebala biti i prva s podrškom za samostalne glasovne pozive.

Nedefinirana hardverska mana, natjerala ih je da uređaj po hitnom postupku povuku s tržišta, a zasad je posve neizvjesno hoće li se uopće više vratiti na tržište.

Iz LG-a poručuju da dotična hardverska mana nije opasna po korisnike pa ono koji su se na neki način već dočepali LG Watch Urbane LTE 2nd Edition čuke, ne moraju strahovati da će im zbog njega usahnuti ruka. Oni, koji su i dalje u strahu, mogu sat posuditi punici na koji dan pa vidjeti hoće li joj možda naškoditi.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments