Prvi pogled na LG G5 - duo kamera, metalno kućište i SD 820

Prvi pogled na LG G5 - duo kamera, metalno kućište i SD 820

Na Redditu je danas objavljena fotografija navodnih leđa nadolazećeg LG G5 zmaja, popraćeno informacijama o njegovu kućištu i redizajnu LG UX korisničkog sučelja. Neka rat insajderskim informacijama otpočne!

Reddit ruku na srce,  nije baš izvor informacija na kojima bih temeljio životne odluke, no ima svojih svijetlih trenutaka. Možda je i ovo jedan od njih. Naime, korisnik koji se krije iza znakovita nadimka mobile_leaks, objavio je danas ovu fotografiju koja navodno predstavlja pogled na leđa LG G5 smartphonea, koji će prema slici, a i popratnom komentaru insajdera imati duo kameru.

Uređaj je čini se umotan u nekakvo kućište kako bi prikrio njegov izgled, a ono što probija kroz otvore je čini se, metalno kućište, koje potvrđuje i mobile_leaks. Navodno će imati unibody kućište s integriranom baterijom, utorima za SIM i microSD kartice i zvučnikom na donjem bridu. Sve to podsjeća na LG G2 od prije dvije godine.

Zaslon, kojeg ovdje ne vidimo navodno će imati 5.3-inčnu dijagonalu, što bi uz nešto manje ukupne gabarite pozdravili mnogi. Pokretat će ga novi Snapdragon 820 s 3 GB RAM-a.

Prednja kamera će imati senzor od 8 MP, a ovo na leđima je navodna duo kamera 16 MP i 8 MP, obrubljena metalnim prstenom. Senzor otiska prsta bit će navodno integriran u okruglu tipku Power kao na modelu LG V10.

Na donjem bridu će uz zvučnik biti i novi USB C, a na gornjem lampica IR blastera daljinskog upravljača.

Još jedna isto tako navodna novost, odnosi se na softversku stranu priče. Naime novi LG UX navodno neće imati dosad prisutnu ladicu s aplikacijama. Nekako sumnjam da će se to mnogima svidjeti. A vama?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments