LG-V10

LG-V10

Iz američkog odjela LG-a su se pohvalili kako su tamo u prvih 45 dana prodali skoro pola milijuna primjeraka novog LG V10 phableta. Vjerujem da bi i naše tržište pridonijelo prodajnim rezultatima kada bi se napokon pojavio i ovdje.

450 000 prodanih uređaja (ne isporučenih, baš prodanih) u 45 dana prodaje smartphonea za igrače poput Samsunga i Applea nije brojka koja impresionira ali za korejski LG i izbirljivo američko tržište, rezultat uopće nije loš. S obzirom da je riječ o prilično gabaritnom phabletu  5.7.inčnim zaslonom i dodatnim 2.1-inčnim sekundarnim zaslonom na vrhu, uspjeh je za LG veći.

Detaljnija analiza kaže kako je 37% od tih skoro pola milijuna LG V10-tki prodano kupcima između 25 i 35 godina starosti, a popularan je i u poslovnjačkim krugovima. Kupce je navodno privukla kombinacija prostrana zaslona, naprednih značajki, vrhunske kamere i izdržljiva kućišta.

LG V10 iako veoma zanimljiv, još nije došao na hrvatsko tržište, a pitanje je i hoće li ikad.

Mislite li da bi LG V10 ima dobru prođu i na hrvatskom tržištu?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mario

Obzirom imam osobno trenutno iPhone 6 Plus, i nisam baš neki preveliki obožavatelj android platforme, onim što sam vidio kod mojeg prijatelja LG G4, strahovito sam pozitivno iznenađen!
Uopće nema sumnje da bi se taj komad gadgeta još bolje prodavao u Europi, sada, jedno je pitanje, koliko se nas još uvijek Hrvate ubraja u Europu, na žalost!
Čak mi se nešto pari da bih ga mogao imati za sekundaran gadget, ali baš čisto iz gušta!

iko

Strava od mobitela.