Univerzalni Instagram za Windows 10 napokon na putu (Video)

Stiže univerzalni Instagram za Windows 10

Jedna od trenutno najpopularnijih aplikacija na mobilnim platformama – Instagram već je predugo u beta inačici za korisnike Windows Phone odnosno Windows 10 Mobile uređaja. Objavljeni video najavljuje pravi univerzalni Instagram za Windows 10.

Vječna boljka Microsoftove platforme i dalje je ne toliko manjak aplikacija u odnosu na konkurenciju, koliko manjak kvalitetnih redovito održavanih i ažuriranih aplikacija. Jedna od spornih je definitivno i Instagram .

S novim Instagramom za Windows 10 poigrala se ekipa s talijanskog bloga WindowsblogItalia pa je samim tim i video na talijanskom jeziku, no i ako ne parlate jezik naših susjeda, razumjet ćete da se imate čemu radovati.

Navodno je riječ o još jednoj beta inačici Instagrama, dostupnoj zatvorenom krugu beta testera, a pretvorit će se u univerzalnu Windows 10 aplikaciju, koja će ponuditi jednako iskustvo na svim Windows 10 uređajima, neovisno o veličini zaslona.

Novi je Instagram napucan značajkama i trikovima, a navodno je riječ o portu Instagrama za iOS.

Imajte na umu da iz Facebooka još nisu ništa službeno najavili ni komentirali o ovome, no izgledno je da je poštena verzija Instagrama za Windows 10 tu negdje iza ćoška.

Pogledajte video pa nam u komentarima pišite koliko često uopće koristite Instagram, na kojem uređaju i koliko ste zadovoljni dotičnom aplikacijom.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.