iPhone SE predbilježbe

iPhone SE predbilježbe

Koliko je iPhone SE kupcima napet zasad je teško prosuditi jer blogosfera bruji svakakvim pa i proturječnim informacijama. Bilo kako bilo, stići će i kod nas, a iz Vipneta nam javljaju kako su otvorili predbilježbe pa ako vam je baš napet i morate ga imati prvi jer su vam ručice baš male, predbilježite se već danas.

Znamo da operateri ovakve predbilježbe koriste prije svega kako bi procijenili interes kupaca za pojedinim modelom da bi znali koliko će ih naručiti. Predbilježba vas ne obvezuje, a ako ga ipak odlučite kupiti, znat ćete prvi da je stigao.

Budući da još nema informacija o cijeni uređaja, možemo samo nagađati koliko će koštati. Tim Cook je najavio cijenu od $399 za osnovni model s 16 GB memorije, a na koliko će to izići dok se ne dogega do Hrvatske, vidjet ćemo.

Podsjećamo kako je iPhone SE nastao na platformi modela iPhone 5S s kojim dijeli zaslon, dok su iznutrice kudikamo bliže najmodernijim iPhoneu 6S i 6S Plus pa ima novi A9 čip s 2 GB RAM-a te novu 12 MP kameru na leđima.

Više o uređaju iz prve ruke kada stigne u moje ruke na test.

Za novi iPhone SE u ponudi Vipneta predbilježiti se možete na ovom linku.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Goran

Gamad je mojoj zeni poslala razbijen mobitel narucen preko webshopa i ne vide nista sporno. 4 mjeseca traje agonija i jos nista