Simpa predstavlja dvije nove Zmajske opcije

Simpa predstavlja dvije nove Zmajske opcije

Iz Hrvatskog Telekoma nam javljaju kao su predstavili dvije nove Zmajske opcije, koje nude još više fleksibilnosti za sve Simpa korisnike. U igri su dvije nove mjesečne opcije – Zmajić s uključenih 800 MB+MIN+SMS odnosno Zmajčić s ukupno 500 MB+MIN+SMS, a u ponudi je i zanimljivi Lenovo VIBE C smartphone. 

Više o novim Zmajskim opcijama te kako ih aktivirati pročitajte iz službenog priopćenja za medije:

Simpa predstavlja dvije nove Zmajske opcije, za još više fleksibilnosti!

  • Dvije nove mjesečne opcije Zmajić s uključenih 800 MB+MIN+SMS odnosno Zmajčić s ukupno 500 MB+MIN+SMS, nude još više fleksibilnosti za sve Simpa korisnike
  • Simpa je uz ovu akciju pripremila i Lenovo VIBE C, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 5-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom
  • Aktivacija promocije najfleksibilnije mjesečne Zmajske opcije uz besplatnu 4G brzinu nastavlja se do 31. kolovoza, u sklopu koje korisnici dobivaju čak 30 posto više MB+MIN+SMS koje mogu koristiti kako i kad god to požele

Simpa je opet pripremila iznenađenje za sve korisnike koji žele najveću fleksibilnost komunikacijskih i podatkovnih usluga. Uz popularnu tjednu i mjesečnu Zmajsku opciju, korisnicima su odsad na raspolaganju i dvije nove manje mjesečne opcije Zmajić i Zmajčić, koje nude još više fleksibilnosti! Zmajić s ukupno 800 i Zmajčić s uključenih 500 megabajta, minuta i poruka, svojim Simpa korisnicima omogućavaju da troše kako njima to odgovara, a za njihovu aktivaciju dovoljno je poslati SMS-a sadržaja ZMAJIC na 13636, odnosno ZMAJCIC na 13636.

Osim predstavljanja novih opcija, u sklopu postojeće mjesečne Zmajske opcije, u kojoj je za 59 kn mjesečno uključeno ukupno 3000 megabajta, minuta i poruka, produžena je promocija dodatnih 1000 megabajta, minuta i poruka sve do 31. kolovoza, s time da korisnici sve do kraja veljače iduće godine mogu uživati u promotivnim pogodnostima koje mogu trošiti kako žele. Čak 30 posto više megabajta, minuta i poruka korisnici mogu koristiti kako i kad god to požele, a količine potrošenih usluga oduzimaju se od ukupne mjesečne količine na raspolaganju. Za aktivaciju ove pogodnosti dovoljno je poslati aktivacijski SMS sadržaja PROMO na 13555, i potom uključiti mjesečnu Zmajsku opciju slanjem MJESECNA na 13636.

Unutar Zmajske opcije, Simpa nudi i besplatnu 4G brzinu kako bi korisnici surfali do 75 Mbit/s uz najveću pokrivenost u Hrvatskoj.

I to nije sve! Zmajo i Simpa uz ovu akciju pripremili su i Lenovo VIBE C, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 5-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom, prilikom čije kupnje Simpa korisnici dobivaju praktičnu Fleksi Baggiz torbu na poklon.

Za sve dodatne informacije, posjetite: simpa.hr

 

3
Imaš nešto za reći?

avatar
3 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
IgyGogo Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
Gogo
Gost
Gogo

Obje su baš jake LOL

Igy
Gost
Igy

800 i 500 mb. Hahaha

Gogo
Gost
Gogo

Obračunska jedinica na sve pozive iznosi 60 sekundi, a za podatkovni promet 1 MB. Haaaaaaaa haaa buuuu