Naslovnica Android Twitter za Android uskoro i s noćnim režimom

Twitter za Android uskoro i s noćnim režimom

1
0
Twitter night mode

Twitter night mode

Ako ste jedan od onih poput bivše premijerke pa ujutro najprije nešto twitnete pa tek onda perete zube, zanimat će vas da bi Twitter za Androide uskoro dobiti “noćni režim” rada pa ćete ugodnije twitati mudre misli iz totalne mrčine. 

Svježa alpha verzija Twittera za Android, nije baš za svakodnevnu uporabu, no oni koji su je imali prilike isprobati, pronašli su u njoj zanimljiv novi Night Mode iliti noćni režim rada, koji jednostavno cijelo sučelje aplikacije prikazuje u tamnoj izvedbi pa će manje opterećivati oči dok je svjetla oko vas malo. Twitter će navodno znati i sam kada se treba prešaltati u to darkersko ruho.

Nije još posve sigurno hoće li ovaj noćni režim Twittera i zaživjeti, no s obzirom da ga testiraju, izgledno je da će i to uskoro doći na red.

Ako mene pitate, ne razumijem potrebu za twitanjem u prazno tipa dobro jutro svima koji me prate, a još manje onog kad twitaju s ulice u kojoj se puca ali eto, možda sam too old for that sh.t. To su valjda moderna vremena. Vidim kako će se uskoro twitati i izjave sućuti. #zaomijezbogsmrtitvojemame

Jeste li i vi okorjeli Twiteraš? Priznajte. Sve je to cool.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments