lg cam plus recenzija

lg cam plus recenzija

Nakon odličnog LG G5, na test mi je stigao i njegov prvi Friend – LG CAM Plus modul, koji za cilj ima dodatno poboljšati iskustvo korištenja vrhunskih LG G5 kamera ali i podebljati njegovu autonomiju. Evo kako mi se svidio LG CAM Plus.

Vjerujem da ste pročitali i pogledali moju recenziju G5-ice, a ako niste, svakako to napravite da znate o čemu je ovdje riječ. Promoviran kao prvi modularni smartphone na tržištu, LG G5 na donjem bridu ima tzv. Magic Slot, utor koji omogućuje izmjenu baterije ali i priključivanje dodatne opreme, koju u LG-u nazvaše Friends.

Uz modul DAC pojačala nastalog u suradnji s Bang & Olufsenom svakako je zanimljiv i ovaj LG CAM Plus, kojeg usput budi rečeno, Vipnet u svojoj poklanja uz LG G5.

Cam_Plus

LG CAM Plus će ruku na srce, vaš G5 učiniti Quasimodom s grbom na plećima, povećat će njegove ukupne gabarite i masu, no kad shvatite da on pruža skoro pa profi grip i u sebi nosi dodatnih 1200 mAh kapaciteta baterije, na estetiku ćete brzo zaboraviti.

Ne mislim da ćete CAM Plus koristiti baš stalno, no one dane kad se uputite na zasluženi foto safari svojim gradom ili dok ste na putu, dobro će vam doći.

Da ne bih ja tu sada trošio tipke i opisivao vam naširoko kako ovaj Prijatelj funkcionira, sve o njemu doznajte iz videa u nastavku, a hrpu fotografija snimljenih kamerom LG G5-ice pronađite u Recenziji uređaja.

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

LG G5 CAM Plus Recenzija

https://youtu.be/HHB1mfQZKqE

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sonic Moose

Its Friend not Freind 🙂 a za taj dodatak sad kako kome pade, mozda da su napravili maskicu koja funkcionira na istu shemu bi bila bolja opcija ali i ovako je zanimljiv dodatak upravo zbog tog extra juicea koji daje mobu.