Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (7)

Još malo o nadolazećem iPhoneu 7 i njegovu bratu iPhoneu 7 Pro. Svježi renderi zasnovani na dosad poznatim informacijama i CAD nacrtima, pružaju pogled na sexy dizajn.

Koliko će dizajn iPhonea 7 biti revolucionaran tek ćemo doznati, no ne očekuje se ništa radikalno. Ono na što možete računati je da bude još tanji od aktualnih iPhonea 6s i 6s Plus. Zbog toga će Apple po svemu sudeći odustati i od 3.5 mm izlaza za slušalice i audio izlaz integrirati u Lightning port.

Osnovna bi razlika između standardnog iPhonea 7 i iPhonea 7 Plus ili Pro kako bi se mogao zvati je modul kamere. Veći će prema dosad raspoloživim informacijama pa i ovim renderima Martina Hayeka imati dvostruku kameru.

Evo i jednog i drugog na hrpi slasnih rendera pa slinite. Skoro pa bih i ja poželio jednog.

Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (5) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (4) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (3) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (2) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (1) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (8) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (9) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (7) Mockups-of-the-Apple-iPhone-7-and-Apple-iPhone-7-Pro-by-Martin-Hajek (6)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Markan

Dok ne vrate 3.5mm priključak neću ga ni pogledati. Samo što to bezglavim ovcama koje ga kupuju zbog statusa nije važno, pa samo čekam opravdanja za to.

Štefan

Vidit ces da ce sve vise njih odvikavat se 3.5mm utora. Vec na nekim kineskim su stavili utor za punjac takav tako da mos ocekivat iduce godine i sluske da ce stavljat.

Markan

Šteta, to je stvarno odlično audio rješenje. Ali naravno, ništa se ne radi na tome da se ugodi čovjeku, već samo da velike firme poberu što više novca.

Mihovil Bokan

Nebitan je utor za slušalice

Emrys

Pa nekima je nekima nije, a ko oće utor za sluše lako kupi s6 il bilo koji drugi mobitel

Name

Nikakva “sexy” slika nit “sexy, porn, onaniranje” iphone-a 120S turbo coupe nije vrijedan pažnje nit soma i kusur kuna. Daj malo na zemlju, ajd