Naslovnica Apple Je li ovo nova Touch ID tipka iPhonea 7?

Je li ovo nova Touch ID tipka iPhonea 7?

5
2
iPhone 7

iPhone 7

U nestrpljivom iščekivanju novog iPhonea 7 sa zanimanjem pratimo glasine iz Appleova tabora. Danas je objavljena fotografija nove kapacitivne Home tipke. Čini se da više neće biti pritiskanja.

Nije prvi puta da se špekulira o evoluciji Appleove Touch ID tipke Home. Mnogi sanjaju o senzoru otiska prstiju integriranom u zaslon, a ova nova fotografija navodnog iPhonea 7 najavljuje baš to.

iphone-7-home-button

Ako je za vjerovati onome što vidimo, klasična fizička Touch ID tipka, koju treba pritisnuti, na iPhoneu 7 će je zamijeniti svojevrsna kapacitivna tipka sa senzorom otiska prstiju, koja će reagirati na sam dodir. Priča bi mogla funkcionirati kao na nekim Androidima gdje se zaslon uključuje dodirom senzora otiska prstiju.

Pitam se kako bi u tom slučaju Apple omogućio prikaz nedavno korištenih aplikacija, što se dosad činilom dvoklikom tipke Home.

Biste li rado vidjeli ovakvu novu Touch ID tipku na iPhoneu 7?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BoroZvijer

Ne vjerujem jer su neki dan u najavi ios-a 10 pokazali novi način otključavanja ekrana preko touch id-a i po novome je potreban stisak home tipke za razliku do sad kad je bilo dosta samo prst nasloniti na tipku…

Mihael

ne, na htcu mi se ne svidja.. samsung ima najboljd