LG V10 RECENZIJA

LG V10 RECENZIJA

Svježi set informacija iz LG-eva tabora odnosi se na nasljednika njihova prilično popularna phableta LG V10. Tvrdi se kako bi on na sunce mogao i ranije od očkivanog, točnije u rujnu.

Ako se sjećate, LG je lani u listopadu svijetu predstavio svoju robusnu phabletčinu s izvrsnim kamerama. LG V10 ubrzo je postao miljenikom onih koji vole prostrane zaslone, a ovaj ih usput budi rečeno, ima dva te onih koji vole fotografirati i snimati.

LG V10 RECENZIJA

Ako se ne varam, LG V10 još uvijek ostaje jedinom smartphone kamerom, koja korisniku omogućuje ručno podešavanje naprednih postavki i u videokameri.

lg g5

Mnogi će reći da je to posljednji LG-ev smartphone kojeg je tvrtka lansirala prije no što je krenula u krivom smjeru i na tržište plasirala modularni LG G5, koji po svemu sudeći ne bilježi očekivane prodajne rezultate.

Nasljednik LG V10-tke, koji bi se mogao zvati LG V11 ili kako već, navodno će na tržišta i prije no što ovaj prvi navrši godinu dana. Izađe li vani u rujnu, trebao bi se lakše suprotstaviti opakoj konkurenciji.

Pitam se, hoće li i on imati modularno kućište i hoće li izgubiti leđne tipke.

Što vi očekujete od ovog za LG važnog uređaja?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
samac

Da se okane eksperimentisanja i nikakvu modularnost da ne primjenjuju. Zato i dolazi ranije nasljednik jer objektivno ovaj V10 je konj koji vuce. Iako dugo pratim generalno smart biznis nevjerovatno je kako veliki proizvodjaci nemaju sluha za primjedbe korisnika, zato kinezi koji nisu ni postojali prije nekoliko godina popunjavaju dio trzista svojim sada vec konkurentnim proizvodima uz povoljnu cijenu.

Emil H.

Vjerojatno jer V10 na papiru ne pokazuje što i konkurencija.
Inače vlasnik sam V10tke, nemam nikakve primjedbe na performanse uređaja.