Samsung i službeno povlači Galaxy Note 7 s tržišta zbog problema s baterijom

Galaxy Note 7 službeno (2)

Samsung sada i službeno povlači Galaxy Note 7 s tržišta i to na globalnoj razini dok ne razriješe probleme s baterijom. Onima koji su Galaxy Note 7 već kupili bit će zamijenjen. Nije baš sretan početak prodaje.

Dosad je navodno zabilježeno 35 slučajeva nevolja s baterijom Galaxya Note 7. Nekima je eksplodirao na punjaču, nekima se zapalio, a nekima jednostavno riknuo. Premda je to kap u moru navodno već milijun prodanih primjeraka, nikome nije svejedno.

Samsung je odlučio učiniti, ono što se očekuje, a to je privremeno obustaviti isporuke i povući isporučene modele s tržišta dok se dotični problemi ne riješe.

Kako će kupci biti obaviješteni o opozivu kupljenog Notea 7, bit će različiti od tržišta do tržišta. Ako i vaš model bude opozvan, Samsung će vam ga zamijeniti novim.

Ovo Samsungu nikako nije trebalo, no s obzirom na resurse s kojima raspolažu, vjerujem da će nevolje riješiti u najkraćem roku.

Moj testni je noć proveo na punjaču bez nevolja. Ako se zapalim, znat ćete.

Detaljna recenzija uskoro…

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Tomislavivica72 Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
ivica72
Gost

Hvala na informaciji – moj jučer “došao” do stana preko Overseas-a, ali nije isporučen jer nisam bio kod kuće.

Danas zvao VipNet što sada raditi – rekli da odbijem pošiljku, da im se vrati nazad, pa da će mi (navodno) poslati drugi iz sljedeće serije, kada ga detaljno ispitaju.

Vidjet ćemo… nekada “zlo nije za zlo” to što ga nisam mogao preuzeti jučer jer bi ga bilo malo kompliciranije vratiti, kaže kažu iz Overseas-a.

Tomislav
Gost
Tomislav

Haha, Toni stavi ga na punjač 24 sata neprekidno možda ćes ga moći koristiti za potpalu roštilja. 😂