Zamjena Galaxya Note 7 u Hrvatskoj – novi Note 7 od 19. rujna

galaxy note 7

Osim se ako niste baš jutros probudili iz kome ili nekog ljetnog sna, teško da vam je promakla afera s eksplodirajućim baterijama Galaxya Note 7. Samsung problematične uređaje povlači s tržišta, a novi – sigurni će se od onih koje treba zamijeniti razlikovati i po indikatoru baterije.

Samsung čini sve kako bi problematične primjerke Galayxa Note 7 s faličnim baterijama koje vole gorjeti na punjaču, povukao sa svjetskih tržišta. Navodno je sveukupno 2.5 milijuna takvih otišlo u svijet, a oko 800 000 ih je prodano prije no što su se otkrile njihove piromanske sklonosti.

Sigurni primjerci Galaxya Note 7 opremljeni su baterijama drugog proizvođača, a kako bi ih osim po IMEI brojevima razlikovali od onih drugih, Samsung će na nekim tržištima na prodajno pakiranje stavljati oznaku S, a nove informacije kažu kako će na tim modelima indikator napunjenosti baterije u statusnoj traci biti zelen, a ne bijeli.

U međuvremenu se oglasio i hrvatski ogranak Samsung Mobilea, koji vlasnike Notea 7 u Hrvatskoj poziva na provjeru i eventualnu zamjenu uređaja, koja se može ostvariti na mjestu kupnje uređaja. U zamjenu se već nude Galaxy S7 i S7 edge, a novi Note 7 će se moći dobiti od 19. rujna.

Sve o programu opoziva hrvatskog Notea 7 pročitajte OVDJE

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.