odsad-u-trgovini-play-placajte-tele-2-racunom-i-bonovima-1

Tele 2 je svojim pretplatnicima ali i bonašima omogućio kupovinu aplikacija i drugih sadržaja iz Google Trgovine Play bez kartica. 

Ako ste jedan od onih koje i dan danas od kupovine sadržaja iz Trgovine Play sprječava to što jednostavno nemate nikakvu kreditnu ni debitnu karticu ili ih imate ali ih iz raznoraznih paranoja ne želite upotrijebiti, Tele 2 će vam sada omogućiti kupovinu putem Tele 2 računa i bonova.

Usluga je zapravo toliko jednostavna da se pitam kako već ranije nije uvedena. Pri registraciji na Trgovinu Play sustav će vam pod načine plaćanja sada ponuditi i Tele 2.

odsad-u-trgovini-play-placajte-tele-2-racunom-i-bonovima-2

Priča se odnosi na Tele 2 pretplatnike, kojima će se kupljeni sadržaji naplatiti na sljedećem mjesečnom računu, a korisnicima bonova će se odmah oduzeti s računa. 

Po jednoj kupnji na ovaj način možete kupiti sadržaja u maksimalnoj vrijednosti od 150 kuna, a mjesečno je moguće ovako potrošiti maksimalno 400 kuna.

Korisnik kao i inače može postaviti svoj uređaj da traži autorizaciju plaćanja za sve kupnje, putem otiska prsta ili lozinke. Ono što ste greškom kupili moguće je vratiti unutar 2 sata od izvršene kupnje. 

Sve u svemu, hvalevrijedno s gledišta svih onih koji nemaju klince sa smartphoneom na Tele2 mreži 🙂

Izravna naplata u Google Play Trgovini je nova funkcionalnost na hrvatskom tržištu koju uvodi Tele2, a to je ujedno i jedna u nizu novih pogodnosti koje je omogućilo znatno ulaganje u mrežu s ciljem postizanja najviše razine kvalitete, potvrđene i P3 istraživanjem” izjavio je na prezentaciji ove nove usluge gosp. Antun Glavica, komercijalni voditelj projekta Tele2 tima.

Za korištenje ove usluge prvi put je potrebno povezati Tele2 račun s Google Play uslugom, bez unosa broja kreditne karticei ostalih financijskih detalja. Kad korisnik naiđe na sadržaj koji ga zanima i želi ga kupiti, samo klikne na opciju i izabere Tele2 račun kao način plaćanja. Tele2 pretplatniku sadržaj će se naplatiti na sljedećem računu, a Tele2 korisniku bonova smanjit će se trenutno stanje računa za potrošeni iznos”, dodao je tehnički voditelj projekta, Igor Radovan.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BadMad Cow

Fora, ali kao što kažeš: nije za one s djecom 🙂 🙂

Goran

Kud bas sad kad sam klince prebacio na Tele2!

PatryX

možeš li napraviti video “kako kupiti sadržaj sa google play-a pomoću tele2 računa ” ?