iphone-7-plus-back-side

Čini se da na pomolu imamo novu aferu u Appleovu taboru. Naime, sve je veći broj vlasnika dvookog iPhonea 7 Plus, koji se žale na totalno otkazivanje kamere. Onima koji se s takvim defektnim iPhoneom 7 Plus pojave u Apple Storeu, Apple daje novi uređaj.

Hoće li to biti #cameragate pokazat će vrijeme, no kako se stvari trenutno razvijaju sve je moguće. BGR prenosi kako su i sami primili određeni broj mailova u kojima im se vlasnici iPhonea 7 Plus žale na umiruće kamere, a onima, koji su s takvim izgledno defektnim uređajima posjetili Apple Store i famozni genius bar, Apple je navodno bez puno pitanja zamijenio uređaj.

Navodni problem se očituje u crnom ekranu pri pokretanju kamere iPhonea 7 Plus. Dakle, umjesto tražila, odnosno onog što pokušavate snimiti, na zaslonu je samo tama i crnilo. Za neke je pak tražilo vidljivo ali preliveno ljubičastim, a za neke pak zelenim preljevom.  

Za ono relativno kratko vrijeme, koliko je iPhone 7 Plus proveo u mojem društvu, kamera nije pokazivala nikakve znake nevolje.

Kako vas služi kamera iPhonea 7 Plus. Javite nam se u komentarima ispod.

izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Murky

Sad me je pomalo strah kad sam ovo vidio…meni se zadnjih par dana dogodi da kamera steka, dugo se pokrece ili slicno tome dosta dugo bude crn ekran pa se pojavi slika. Nije dobro…

John Doe

Sta te ima biti strah kad imas garanciju. Nes ti problema. Nije se uredjaj proizveo di odredjeni postotak nema probleme. Ali zato postoji garancija ali bar u Apple-a nije problem donesi uredjaj i dobijes novi nazad. Simple as that.

Emil H.

Koliko je precijenjen, mogli bi neispravnog dva puta zamijeniti. Još uvjek bi imali zaradu… 😁

marko

apple je poznati ne priznalica garancije koja je btw duplo kraca od drugih proizvođača … tako da je ovo sigurno dobra vijest za konzumente njihov prozvoda

mustrashh

Iako koristim android (OP3), ne shvacam ovakve gluposti. Imas osobnog iskustva ili pricas gluposti? Jer Apple je dugi niz godina proglasen kao najbolji po pitanju customer servicea.

Osobno tome mogu posvjedociti u dva navrata. Prvo sa iP4s, a onda sa jednim macbookom. Dok kod drugih ‘sa duplo duzom garancijom’ u najboljem slucaju ostanem bez mobitela na mjesec dana i tek onda mi ga vrate kako-tako sklepanoga.

Fanbojizam uzima nevjerojatne zamahe 🙂

Leo

Kad sam iPhone dofurao na popravak dobio sam novi, kad sam nosio LG onda se načekam dok se pojavi rezervni dio ili kao primjer s Lenovom nakon svakog popravka mobitel je dolazio u sve gorem stanju. Ako ništa drugo možeš biti siguran da će Apple dati novi uređaj.

Miha

Moj je iphone 6 bio 3x na servisu unutar garancije pa su se svaki put izmotavali da nema kvara.. itd.
Nisam dobio nikad novi.

Bruno

Jos nista nisam primjetio o tome, ali od sada cu bas gledati na to

Daniel

Pozdrav ekipa, Moj je već na servisu, kupljen je ovo lito u 8 misecu. Šta da kažem, kupio sam ga po preporuci nadasve odusevljenih vlasnika generacija iShita kojima su duje, trice, cetvorke, petice i sestice ono, ludilo radile i samo su ih mijenjali u upgrade ludilu a ti prijasnji modeli i sad godinama posli za razliku od androida rade bez greske. Poslusa sam jednog takvog zakletog stovatelja iOS-a i uzeo si 7Plus sa 128GB memorije i evo nakon niti 3 miseca masa problema ma za popizdit telefon. Sve je počelo sa lagom u svakodnevnoj uporabi, prvo sam se uvjerava da… Read more »

Daniel

Pozdrav, Jucer sam dobio poruku od prodajnog mjesta, da me telefon tamo ceka. Naravno, putem sam proklinjao sve zivo i mrtvo buduci mi je “falilo” samo 5dana do isteka roka u kojem ga moraju popraviti ili mi nakon toga moraju dati novi telefon. Nakon sto sam se javio na salter djevojka koja radi je krenula prema skladistu da mi donese moj popravljeni telefon no na moju radost iz skladista se vratila sa velikim osmijehom i potpuno novim telefonom. Kvar nisu otklonili, sluzbeno je “greska u proizvodnji” tako da upravo pisem sa potpuno novog 7+ i mojoj sreci nema kraja. Naravno,… Read more »