Iz Huaweia su se danas pohvalili kako je njihov aktualni stroj imena Mate 9 žario i palio CES sajmom u Las Vegasu, gdje je pokupio višestruke nagrade. 

Hauwei Mate 9 se nedavno prošetao i kroz ovu redakciju gdje se pokazao pravim strojem. Impresionirao me izvrsnim zaslonom, vrhunskim performansama, odličnim Leica kamerama na leđima, a nije podbacio ni po pitanju izdržljivosti. Zamjerio sam mu tek neke sitnice po pitanju softvera, koji je također u biti poboljšan i obogaćen izbornikom s aplikacijama.

Sve detalje pronađite u mojoj recenziji, a kako se to proveo na CES sajmu u Las Vegasu i koje je to nagrade osvojio doznajte iz službene objave za medije:

Huawei Mate 9 osvojio osam prestižnih nagrada na sajmu potrošačke elektronike CES 2017 u Las Vegasu

Vodeći svjetski mediji poput The Wall Street Journala i TechAdvisora prepoznali su Mate 9 i njegove napredne značajke, ističući izvanredne performanse, dizajn i podršku za Amazonov osobni asistent Alexu 

Na sajmu potrošačke elektronike CES 2017, Huawei Mate 9 osvojio je nekoliko prestižnih nagrada, a nakon svjetske premijere uređaja održane u studenom, ovaj pametni telefon od sada je dostupan i na tržištu SAD-u. Uz službeno predstavljanje uređaja na američkom tržištu, Huawei je predstavio i najnoviju suradnju s Amazonom i podršku za njegov osobni asistent Alexu te podršku za Googleovu platformu za virtualnu stvarnost Daydream

Tom prigodom, mnogi vodeći američki mediji istaknuli su glavne značajke Mate 9 poput snažnih performansi, izvrsnog dizajna te vrhunske dvostruke kamere, a sam uređaj osvojio je ukupno osam prestižnih nagrada. Uz osvojene nagrade za Mate 9, Huawei je od strane utjecajnog Android Authorityja proglašen i proizvođačem godine, zbog predstavljanja izvrsnih uređaja, kao i ukupnog doprinosa tvrtke na području ostvarenih poslovnih rezultata i tehnoloških inovacija tijekom 2016. godine.

Huawei Mate 9 na sajmu CES 2017 osvojio je sljedeće nagrade:

Prema izboru utjecajnog The Wall Street Journala, jednog od najčitanijih izdanja u poslovnoj zajednici u SAD-u, Mate 9 osvojio je nagradu „Best of CES 2017“ kao jedan od najboljih predstavljenih uređaja na sajmu. Posebno su istaknuti zaslon i procesor uređaja, sposobnosti punjenja baterije te dvostruka kamera razvijena u suradnji s Leicom.

Blog Android Police Huaweiju Mate 9 dodijelio je nagradu „Best of Smartphones“ zbog podrške za Amazonov osobni asistent Alexu, čime se ovaj uređaj posebno istaknuo na sajmu.

BGR je Huawei Mate 9 proglasio najboljim na sajmu dodijelivši mu nagradu „CES 2017 Winner“ i to zbog ukupnih performansi uređaja, zaslona, baterije te integracije s Amazonovom Alexom. 

Huaweiju Mate 9, Chip Chick je dodijelio priznanje „Top pick of CES 2017“ upravo zbog integracije s Alexom, a ovaj portal posebno je posvećen vrhunskoj tehnologiji za žene.

Talk Android ovom uređaju je dodijelio priznanje „Best of CES 2017“ i to ponajprije zbog impresivne dvostruke kamere i snažnog Kirin 960 procesora. Talk Android je posvećen novostima iz svijeta Androida s posebnim fokusom na razvoj softwarea i aplikacija za Android OS.

TechAdvisor / PC Advisor uvrstio je Huawei Mate 9 među najbolje uređaje na sajmu dodijelivši mu priznanje „Top picks 2017“. Radi se o vodećem svjetskom izdanju posvećenom potrošačkoj elektronici i predstavljanju najboljih uređaja.

I TechnoBuffalo Mate 9 nagradio je priznanjem ponajboljeg uređaja na sajmu dodijelivši mu priznanje „Best of CES 2017“ uz isticanje integracije s Amazonovom Alexom, pametno upravljanje aplikacijama, kao i snažnu bateriju. TechnoBuffalo posvećen je praćenju širokog raspona tema od uređaja do trendova u industriji, uz opsežne uredničke komentare, vodiče i sveobuhvatne video sadržaje.

Techaeris je, isto tako, Mate 9 uključio u listu najboljih uređaja na sajmu uz nagradu „Best of CES 2017“ i to, prije svega, zbog snažnog Kirin 960 čipseta, tehnologije SuperCharge, dvostruke Leica kamere i podrške za Amanzonovu Alexu. Uz objavljivanje priča, novosti i informacija o proizvodima, Techaeris pokriva širok raspon tema od tehnologije i znanosti, do umjetnosti, fotografije i drugih lifestyle tema.

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments