Naslovnica Operateri Simpa Zmajska opcija odsad s 5000 MB, minuta i SMS-ova

Simpa Zmajska opcija odsad s 5000 MB, minuta i SMS-ova

119
8
Simpa Zmajska opcija odsad s 5000 MB, minuta i SMS-ova

Simpa Zmajska opcija odsad s 5000 MB, minuta i SMS-ova

Iz Hrvatskog Telekoma nam javljaju kako su dodatno podebljali i poboljšali svoju Simpa Zmajsku opciju. Naime, od 20. veljače ona uključuje 5000 MB, minuta i SMS-ova, koje za 69 kuna mjesečno možete koristiti kako vas volja, što Zmajsku opciju čini najfleksibilnijom na tržištu.

Simpa Zmajska opcija s uključenih 5000 MB, minuta i SMS-ova je najfleksibilnija na tržištu 

  • Svaki drugi pripadnik generacije milenijaca ne može zamisliti život bez mobitela
  • Dvije trećine korisnika Simpa Zmajske mjesečne opcije iskoristi cijeli paket, a svaki peti kupuje dodatne pakete megabajta, minuta i poruka
  • Simpa Zmajska mjesečna opcija od 20. veljače uključuje čak 5000 megabajta, minuta i poruka, koje korisnici troše kako žele za 69kn

Pametne telefone koristimo za surfanje po društvenim mrežama i portalima, dopisivanje i provjeravanje mailova, a ključno je imati pristup internetu u svakom trenutku. Čak 47 posto pripadnika generacije milenijaca je izjavilo da ne može zamisliti život bez pametnog telefona, dok se nevjerojatnih 95 posto mladih u Hrvatskoj spaja na Internet upravo putem svojih pametnih telefona.

Takve trendove potvrđuje i Simpa istraživanje korisnika, koji žele veće pakete s više uključenih megabajta, minuta i poruka. Čak dvije trećine korisnika mjesečne Simpa Zmajske opcije potroši cijeli postojeći paket s uključenih 3000 megabajta, minuta i poruka. Svakom petom korisniku postojeći paket nije dovoljan pa aktivira i dodatne pakete za još više jedinica.

Od 20. veljače Simpa Zmajska mjesečna opcija je još veća i fleksibilnija i uključuje čak 5000 megabajta, minuta i poruka, koje korisnici troše kako žele za 69 kn. Bilo da više volite razgovore, tipkanje ili surfanje, s uključenih dodatnih 2000 megabajta, minuta i poruka, Simpa Zmajska ostaje najfleksibilnija opcija na tržištu.

Za sve koji troše manje, tu su dvije manje mjesečne opcije –  Zmajić s ukupno 1100 i Zmajčić s ukupno 500 megabajta, minuta i poruka, a na raspolaganju im je i tjedna Zmajska opcija s uključenih 800 megabajta, minuta i poruka za 17,5 kn.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tomo

Obračunska jedinica 1MB… skupo…

Lorger

A za razgovore 1min. Koji lopovi, zašto to u Njemačkoj ne prodaju ?

Marko

Je ali su i cijenu povećali. Sa 59 na 69….

Lorger

Da li se ovdje naplaćuje naknada za debile, uspostava poziva ?

Robert Višković

Naravno!

grassHoppervk

Ovo je stvarno previše
Obračunska jedinica 1mb znaci ostavite upaljen internet na mobitelu kroz par dana nema ga vise,
Također za pozive 1min, te jos uspotava poziva..
Lopovi

kluk

imam simpu, dosadašnju opciju 3000+1000 nemam pojma koja je obračunska jedinica ali imam i više nego dovoljno svega, jedino ako se youtube češće koristiti potrošim čitav iznos. u svakom slučaju jeftinije od pretplate!

ankica čolak

dali zmajska za 69 kn mjesečno i 5000 mb ima uspostavu poziva