Iz Tomata nam danas šalju obavijesti o novoj fleksibilnijoj ponudi koja će korisnicima olakšati odabir ali i bolju kontrolu troškova. U igri su Mala, Srednja i Velika tarifa, a korisnik u njima može fleksibilno raspolagati minutama, SMS-ovima i megabajtima.

Ukratko, odabirom Velike tarife, koja košta 80 kuna mjesečno, korisnik raspolaže s 6000 MB/MIN/SMS-ova koje koristi kako želi. Zanimljivo je da su uvrstili i opciju bez naplate uspostave poziva, koja inače iznosi 0,29 kn, a 4G brzine surfanja, dostupne su u svim paketima. 

Više o novoj Tomato ponudi doznajte iz objave za medije u nastavku i na službenim Tomato stranicama

Nova Tomato ponuda s 4G brzinom u svim tarifama

  1. veljače 2017. –  U novoj Tomato ponudi korisnici jednostavnije odabiru paket, troše ga kako žele, surfaju u 4G brzinama u svim tarifama i biraju između ekskluzivnih uređaja i sve to uz još bolje cijene.

Tomato korisnici se ne žele zamarati s kompliciranim paketima i proizvodima, žele kvalitetnu uslugu i dobre cijene, 4G brzine i ponudu koja im pruža dovoljno svega – minuta, SMS-ova i Interneta, potvrdilo je online istraživanje koje je Tomato proveo među korisnicima o najvažnijim očekivanjima koje imaju od usluge.

Više od dvije trećine korisnika odgovorilo je da bi voljeli provoditi više vremena na Internetu (kad god i gdje god požele) te više i češće biti u kontaktu s ljudima do kojih im je stalo, bez razmišljanja, kad god požele.  Istovremeno, 58% korisnika u istraživanju reklo je kako se ne žele baviti kompliciranim proizvodima i uslugama (koji nisu jednostavni za korištenje) i to je bio najčešći odgovor na pitanje „Na što ne voliš trošiti svoje vrijeme i pažnju?“. Ono što su najčešće korisnici rekli da očekuju od mobilne usluge jest povoljna usluga (68%), bez skrivenih troškova (65%)  i s dovoljno minuta, SMS-ova i Interneta (62%). Također, polovica ispitanika smatra da bi 4G brzina trebala biti uključena u mobilnu tarifu.

Osvježeni Tomato brand ima jednostavnu i atraktivnu ponudu s kojom korisnici mogu odmoriti mozak i ne trošiti svoje dragocjeno vrijeme na proučavanje kompliciranih paketa i traženje najbolje kombinacije te imaju dovoljno svega – minuta, SMS-ova i Interneta da razgovaraju s kim god žele i kad požele.

Jednostavnost i fleksibilnost

Odabir tarife nikada nije bio jednostavniji a korisnici se ne trebaju zamarati s kompliciranim paketima i tarifama. U novoj, osvježenoj Tomato ponudi mogu birati između Male, Srednje i Velike tarife koje su iste za korisnike bonova i u pretplati.

Prilikom korištenja odabrane  tarife korisnik nije ograničen količinom pojedinačnog paketa minuta, SMS-a i megabajta, nego samo ukupnom količinom MB/MIN/SMS koje tarifa traži, što  znači da svaki mjesec može prilagoditi potrošnju svojim trenutnim potrebama. Primjerice, ako korisnik odabere Veliku tarifu, za 80 kuna mjesečno na raspolaganju ima 6000 MB/MIN/SMS koje raspoređuje kako želi, bilo da jedan mjesec želi potrošiti 6000 MB na 4G brzini a naredni mjesec pak telefonirati 6000 minuta bez naknade za uspostavu poziva. 

Top mobiteli u ponudi 

Među pametnim telefonima koje korisnici po prvi put u Hrvatskoj mogu odabrati upravo u novoj Tomato ponudi su Wiko Ufeel Lite i Wiko Jerry, francuski smartphone brand koji slovi kao game changer – uređaj koji mijenja pravila, jer sa svojim performansama donosi iznenađujuću, odličnu vrijednost za cijenu. Kineski inovativni genijalci Xiaomi Mi Mix 126GB i OnePlus 3T 64GB su među najpoželjnijim pametnim telefonima u svijetu, a neki od najuglednijih domaćih ICT medija uvrstili su ih među top 5 mobitela nedostupnih u Hrvatskoj.

Wiko Ufeel Lite, Wiko Jerry, Vivax Fly V551, HTC Desire 530, Sony Xperia E5 i Samsung J3 su dostupni u ponudi već danas, a Xiaomi Mi Mix i OnePlus3T uskoro stižu u prodaju.

Novi webshop i Moj Tomato aplikacija

U redizajniranom Tomato webshopu korisnici sada mogu još jednostavnije pregledavati ponude te kupovati Tomato proizvode i usluge (komplete i bonove).

U novoj besplatnoj mobilnoj aplikaciji Moj Tomato korisnici mogu u svakom trenutku pratiti svoju potrošnju te jasno vidjeti koliko im je još preostalo podatkovnog prometa, SMS-ova i minuta, mijenjati tarife i dodatne opcije i pakete.

Tomato ponuda dostupna je na prodajnim mjestima označenim Tomato znakom, pozivom na broj 0800 092 092 ili na webshopu koji omogućuje sigurnu kupnju 24 sata dnevno i besplatnu dostavu.

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Onurb

Razmišljam baš danas na poslu kako ću kad dođem doma naručit 3t kad ovo izađe. Ima li neki datum kad će 3t u prodaju?

Vjever Ica

Bas gledam na Tele2 i nigdje ne nalazim Xiaomi Mix u ponudi

Osiris

Znači gledaš u Tele 2, a Tomato je, bravo

Osiris

I piše ti uskoro za Mi MIx btw

sime

Baš me zanima cijena za xiaomi, nadam se da će biti promotivna cijena i jeftinije nego da se naručuje iz kine jer će tomato na veliko kupiti.

Marin Rajic

Kako da ne. Jedva cekaju da ponude ultra dobre cijene 🙂

Zumzo

ako je bani Mix 800$ u Tomata očekujem 1000$

Gogo

Malo su zakasnili s Mix-om, ali dobra ideja.