Huawei je danas od jutra na tapetu. Najprije su se na internetu pojavili očito službeni renderi uređaja, da bi se nešto kasnije pojavile i fotke uređaja uživo, zahvaljujući FCC dokumentaciji.

Mislim da sada više nema nikakve sumnje da će novi Huawei P10 izgledati baš ovako. Dizajn se nije previše promijenio, no opet je dovoljno razlika zbog kojih bi se neki mogli ljutiti i već se ljute.

Prva je promjena smještaja čitača otisaka prstiju koji se s leđa preselio na prednjicu u zasebnu tipku smještenu ispod zaslona. Je li on ili nešto drugo krivac za toliko mesa ispod zaslona, ne znam, no mesine, odnosno prostora dosta ima i poviše zaslona. Zaslon pak kako stvari stoje, ostaje na 5.2-inčnoj dijagonali barem na osnovnom modelu.

Nadalje, za razliku od prethodnika, vrlo uspješnog modela P9, novi P10 ima ponešto zaobljeniji dizajn, kako bočnih bridova tako i samih kutova kućišta pa bi treba biti ugodniji u ruci i džepu.   

Dizajn P10 na FCC fotografijama gore, potvrđuje i očito službeni render, kojeg je jutros objavio evleaks, a otkriva između ostalog i nove boje kućišta.

Podsjećam da smo dosad imali prilike čuti kako će Huawei P10 biti predstavljen u nekoliko varijanti pa je za očekivati i verziju s većim zaslonom, koji bi mogao biti onaj zakrivljeni od ruba do ruba i s manje mesa oko njega.

Nasreću Barcelona sada više nije tako daleko pa ćemo sve detalje doznati uskoro. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments